Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: jak na .uif soubory?  (Přečteno 3120 krát)

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
jak na .uif soubory?
« kdy: 07 Července 2008, 12:46:05 »
ahoj, mám takovej problém... narazil jsem na formát image souboru .uif a moje Ubuntu si s ním nějak neví rady...
říkal jsem si, že už mám zkušenosti s vypalováním obrazů od Hardy, takže dám v Braseru prostě tuhle volbu...
jenomže dlouho běží "Vytvářím kontrolní součet s obrazem" a potom to vyhodí chybu při vypalování a konec...
tak jsem si říkal, že buď mám v **** mechaniku, což by nebylo zdaleka poprvé a nebo je divný Brasero...
takže jsem si stáhl Gnome CD/DVD baker... dal jsem vypálit image DVD, jenže ejhle, přes průzkumníka přidání souborů se tam tenhle nevyskytuje... tak dám zobrazit všechny soubory, přece jenom ho přidám, ale pak mi program sdělí, že "This file seems not to be a DVD image file. Do you want to burn it anyway?"
takže má otázka je jasná... co, Gott in Himmel, s tím?  ???
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

luisah

• Závislák
Re: jak na .uif soubory?
« Odpověď #1 kdy: 07 Července 2008, 12:49:53 »

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
Re: jak na .uif soubory?
« Odpověď #2 kdy: 07 Července 2008, 13:50:32 »
Hledat :)
http://www.abclinuxu.cz/forum/show/160018

tak jo, stydím se...  :-[ ;)
už jsem to úspěšně převedl do .iso, jdu to zkusit vypálit přes Baker, Braserem to jaksi nejde...  ???
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.