Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Stále padá FireFox  (Přečteno 2913 krát)

ijacek@amd64desktop

• Návštěvník
Stále padá FireFox
« kdy: 10 Července 2008, 22:38:34 »
tohle uz neni normalni, firefox pada a pada.. nevim uz co delat, cekam na nejaky update balicek nebo neco a ono nic
dnes jiz tak zakladni vec jako brouzdani po internetu neni proste mozna
poradte prosim nekdo jak nainstalovat FF2, dekuju

wam]Spider007

• Host
Re: Stále padá FireFox
« Odpověď #1 kdy: 10 Července 2008, 22:44:25 »
vyskusajte si vytvorit novy profil....spustite firefox cez konzolu prikazom: firefox -p
skuste nejaky cas surfovat a ak padanie prestane tak je problem vo vasom profile, ak neprestane tak je problem v niektorych zasuvnych moduloch ako flash player atd. Tam potom uz pomoze asi len reinstall.

pripadne GO TO forum, link v mojom podpise

kalfar

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 11 Července 2008, 11:59:15 »
Problém asi nebude ve Firefoxu, ale ve Flashi. Verze pro Linux je velmi nestabilní. Doporučuji nainstalovat rozšíření FlashBlock, zamezí jakémukoliv spouštění Flash animací na stránkách, pokud ji chceš spustit, tak jednoduše klikneš na prázdný rámeček a spustí se.
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

JohnyN

• Host
« Odpověď #3 kdy: 11 Července 2008, 18:53:59 »
Zakážte si všetky rozšírenia a pluginy, mne v Mandrive spôsoboval pád FF3 GStreamer plugin, kt. niekoľko krát za deň zhadzoval firefox.
Firefox 2 by mal ísť nainštalovať balíkom firefox-2, teda cez Synaptic, alebo terminál:
sudo apt-get install firefox-2

ijacek@amd64desktop

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 12 Července 2008, 22:09:29 »
vsem dekuji, vyzkousim novy profil, zakázat(odebrat) moduly a kdyz to nepomuze tak FF2, jeste jednou dekuju :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.