Ahoj,
řeším problém v Ubuntu HH a Thunderbird...
V gmailu je složka "Všechny zprávy", kde se uchovávají všechny zprávy. Problém je bohužel z této složky zprávy vymazat, vždy se zpět vrátí do "všechny zprávy". Řeším to na fóru Czilla, ale zatím mi to pořád nejde.
Návod je zde:
http://kb.mozillazine.org/IMAP_Trash_folderBohužel když otevřu prefs.js, tak v něm nic podstatného nemám (/etc/thunderbird/profile)
# Mozilla User Preferences
/* Do not edit this file.
*
* If you make changes to this file while the browser is running,
* the changes will be overwritten when the browser exits.
*
* To make a manual change to preferences, you can visit the URL about:config
*/
Tak mi kamarád poradil řešení na zjištění čísla serveru, ten je funkční, ale zprávy se pořád vrací:
1. dej si vyhledat "idX.useremail", kde za X budeš postupně dosazovat čísla od 1 nahoru (neboj se 2-místných čísel, až se dostaneš třeba k 10, jestli tolik identit máš). Až se ti objeví v hodnotě adresa, kterou používáš na gmailu, zapamatuj si číslo X (idX).
2. v about:config si dej vyhledat "accountY.identities". Za Y znovu dosazuj postupně čísla od 1 nahoru, až v hodnotě najdeš "idX" z bodu 1. Zapamatuj si teď accountY.
3. teď se stejným číslem accountY z předchozího bodu dej vyhledat "accountY.server". V hodnotě se ti objeví "serverZ", kde Z je číslo, které hledáš.
Příklad: já mám pro gmail id19 a k tomu najdu server10. Do user.js napíšu teda
Mohl by mi někdo poradit, kdo to má funkční, proč se mi zprávy pořád vrací?