Musíš mať spustený aj iný softvér, napr. firefox, ktorý prehráva flash, alebo pidgin apod. Preto systém vypisuje tú chybu.
FireFox mi nikdy nepřehrál ani ťuk. To samé
Pidgin, ale u něj mám vyplé odjakživa všechny zvuky.
Pri vypnutom Toteme. Spustil sa až keď som vypol aplikáciu, ktorá používala zvuk. Je to chyba toho Aqualungu. Neviem síce na čo ten soft je, ale ak je to iba na prehrávanie hudby, tak by som ho vyhodil hneď, keďže nedokáže ani prehrať mp3 (u mňa prehráva trhane). V Ubuntu je kopec softov, ktoré ti prehrávanie zabezpečia oveľa lepšie, napr. Audacious, Amarok, Rhythmbox, Totem, VLC, SMplayer, XMMS (ak skompiluješ). Dokonca ten softvér nedokáže ani korektne použiť GTK Human Tému.
Mě hraje MP3 v pořádku, dokonce gapless a to je jeden z vícero důvodů proč jsem si ho zvolil. Zkoušel jsem víc přehrávačů na základě těch, které byly doporučovány zde:
Linux Player with good RG and gapless playback supportFoobar 2000 alternative for LinuxLinux Audio Player: Which one? / Why? ... a
Aqualung – Music player for GNU/Linux [gapless]Audacious jsem zkoušel, nevyhovoval mi ačkoliv je podobný mému oblíbenému
WinAMPu 2.XXAmarok je přeplácaný hudební manažér o což vůbec nestojím, navíc je pro
KDE. Nezkoušel jsem, ani nemám potřebu.
Rhythmbox je to samé co výše akorát že je pro
Gnome, nicméně to co potřebuju neumí a má spoustu blbin co nepotřebuju.
Totem je
pro mě stejně jako
VLC hlavně videopřehrávač, já vyžaduju podporu
WavPacku,
gapless přehrávání a jednoduchý playlist, kam si sám přidávám skladby / alba. Tedy ani hudební manažér ani věc co mi přehraje jen jeden hudební soubor jako tyto podle mě jednoduché přehravače všeho. Možná mi jejich playlist unikl, ale nepovažuju je stejně za to co bych chtěl používat, tedy cosi co by bylo mixem mezi
WinAMP 2.XX a Foobar2000.
SMplayer,
XMMS jsem nezkoušel. Zkoušel jsem i další >
BMP,
SongBird a další jejichž jména si ani nepamatuju a ze všech mi nejvíc sednul
Aqualung. Například
SongBird a ty další které si nepamatuju při pokusu o přehrávání nevydávaly žádné zvuky.