Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: pads  (Přečteno 1784 krát)

backman

• Aktivní člen
  • *
pads
« kdy: 15 Srpna 2008, 16:30:17 »
Nazdar

Z nejakeho dovodu sa mi pri starte spusta pads a obcas je dost narocny na pamet. Vsimol som si to ked som hral hru S.T.A.L.K.E.R. ze mi ide strasne spomalene pocitac ked som dal top bol tam na vrchu proces pads najprv som si myslel ze to je nieco s pulseaudiom no po tom co sa mi zacal spustat po starte som zistilze to je Passive Asset Detection System. A preto mam otazky naco mi to je?? ako to ze sa to zacalo z nicoho nic spustat?? a ked sa toho zbavim stane sa nieco mojmu systemu ?
Nič neni lahšie ako matematika

existpierre

• Host
Re: pads
« Odpověď #1 kdy: 15 Srpna 2008, 16:43:53 »
tiez som si to vsimol, ale problemov s ubuntu som uz mal nadmerne vela tak som reinstallol po roku. Neurobilo mi to nic ked som to killol

backman

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 15 Srpna 2008, 16:55:41 »
tiez som si to vsimol, ale problemov s ubuntu som uz mal nadmerne vela tak som reinstallol po roku. Neurobilo mi to nic ked som to killol

takze to mozem vyhodit aj po spustani nemalo by to mat nasledky ??

existpierre

• Host
« Odpověď #3 kdy: 15 Srpna 2008, 17:00:45 »
to ti povedat neviem, viem ze aj bez pads som mal 4 dni pusteny komp a nic sa mi nestalo. Je to nejaky pasivny prostriedok pre detekovanie siete. Ja som ale na modeme, neviem ako sa to zasprava ked budes na sieti, ale myslim ze pokusom nic nestratis

backman

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 15 Srpna 2008, 17:32:07 »
to ti povedat neviem, viem ze aj bez pads som mal 4 dni pusteny komp a nic sa mi nestalo. Je to nejaky pasivny prostriedok pre detekovanie siete. Ja som ale na modeme, neviem ako sa to zasprava ked budes na sieti, ale myslim ze pokusom nic nestratis

no killol som to a zatial nic

existpierre

• Host
« Odpověď #5 kdy: 15 Srpna 2008, 17:38:09 »
tak vypada ze je to v pohode

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.