Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vyhledávání torrentů  (Přečteno 5771 krát)

Milan Kýček

• Návštěvník
Vyhledávání torrentů
« kdy: 28 Srpna 2008, 12:41:29 »
Ahoj. Poraďte mi prosím někdo program na vyhledávání torrentů.. ve Widlích jsem používal BitChe- ten ve svým okně vypsal pouze a jen torrenty a po dvojkliku se mi torrent objevil v uTorrentu. Nádhera. Ale když jsem zkoušel vyhledávání v KTorrentu, zdaleka neni tak praktický, protože využívá Konqueror. Nechci při vyhledávání přijít do styku se stránkama (thepiratebay atd.). Díky.
Asus Eee PC 1000H, 500GB, 2GB RAM

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Re: Vyhledávání torrentů
« Odpověď #1 kdy: 28 Srpna 2008, 12:52:03 »
Jaký je důvod toho, že nechcete přijít do styku se stránkama? Klikem na torrent se otevře v KTorrentu - pokud ho máte jako výchozí program - a můžete stahovat.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #2 kdy: 28 Srpna 2008, 13:37:05 »
Jaký je důvod toho, že nechcete přijít do styku se stránkama? Klikem na torrent se otevře v KTorrentu - pokud ho máte jako výchozí program - a můžete stahovat.
<< to chapu. taky nerad prichazim do styku s ruznyma strankama ..

ad.topic) co treba zkusit :: apt-cache search torrent

Milan Kýček

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 28 Srpna 2008, 13:41:50 »

Nezlobte se, ale já se ptal na náhradu programu Bit Che.. žádnou jste nenavrhl. Pokud myslíte, že se tomu může  vyhledávání v KTorrentu nějak vyrovnat, pletete se. http://www.stahuj.centrum.cz/direct/iR/katalog/bit-che/Pln%FD%20n%E1hled.jpg Chci jednoduché zobrazení a použití.
Nebudem se hádat o to, co je lepší. Prostě- kdo můžete, napište mi sem PROSÍM jinou variantu vyhledávání torrentů než je KTorrent. Děkuji.
Asus Eee PC 1000H, 500GB, 2GB RAM

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #4 kdy: 28 Srpna 2008, 15:05:32 »
Nezlobte se, ale já se ptal na náhradu programu Bit Che.. žádnou jste nenavrhl.
<< cteni Ti jde?
..
ad.topic) co treba zkusit :: apt-cache search torrent

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
« Odpověď #5 kdy: 01 Září 2008, 04:31:03 »
Nezlobte se, ale já se ptal na náhradu programu Bit Che.. žádnou jste nenavrhl. Pokud myslíte, že se tomu může  vyhledávání v KTorrentu nějak vyrovnat, pletete se. http://www.stahuj.centrum.cz/direct/iR/katalog/bit-che/Pln%FD%20n%E1hled.jpg Chci jednoduché zobrazení a použití.
Nebudem se hádat o to, co je lepší. Prostě- kdo můžete, napište mi sem PROSÍM jinou variantu vyhledávání torrentů než je KTorrent. Děkuji.

když se vám nebude nic kromě bit che líbit protože "to"(ať už je to cokoliv) bude dělat něco trochu jinak. ;D

tak tady je jak na Bit Che + uTorr ve wine: http://convivea.com/forums/index.php?topic=370.15
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.