Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nefunkční záložka Aplikace  (Přečteno 2526 krát)

cmd55

• Návštěvník
nefunkční záložka Aplikace
« kdy: 07 Září 2008, 22:31:43 »
Od poslední aktualizace se rozhodilo více věcí. mezi jinýma mi přestala chodit záložka Aplikace - nedělá nic. Zkusil jsem killall gnome-panel a znovu zapnout a píše to:
(gnome-panel:5818): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager:
Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed.

(gnome-panel:5818): Gtk-WARNING **: gtk_widget_size_allocate(): attempt to allocate widget with width -3 and height 24

** (gnome-panel:5818): WARNING **: Error loading menu layout from "/home/novakovi/.config/menus/applications.menu": Chyba na řádku 1, znak 1: Dokument je prázdný nebo obsahuje pouze mezery

pls??co s tím

cmd55

• Návštěvník
Re: nefunkční záložka Aplikace
« Odpověď #1 kdy: 10 Září 2008, 22:45:12 »
Jak píšeš, soubor je prázdný. Zkusil jsem odinstalovat gnome-panel a dát jej zpět a stále je prázdný!??

cmd55

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2008, 22:06:13 »
zkusil jsem dpkg-reconfigure gnome-panel . teď to po spuštění počítatače, nebo restartu gnome-panel píše chyby:
V panelu došlo k problému při načítání "OAFIID:GNOME_GWeatherApplet","OAFIID:GNOME_CharpickerApplet".,"OAFIID:GNOME_KeyboardApplet"., "OAFIID:GNOME_MultiLoadApplet"
applications.menu má stále 0bajtů

cmd55

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2008, 23:41:40 »
Tak problémy při načítání jsem vyřešil apt-get install gnome-applets-dbg, záložku aplikace jsem zkusmo do souboru aplikations.menu vložil example z http://library.gnome.org/admin/system-admin-guide/2.18/menustructure-13.html.en
a je tam teď příslušenství. Rád bych tam dostal i zbytek aplikací, ale nerozumím příkazům v souboru.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.