Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: HP 6720s chyba s monitorem + kubuntu  (Přečteno 1114 krát)

HosipLan

• Návštěvník
HP 6720s chyba s monitorem + kubuntu
« kdy: 20 Září 2008, 10:32:46 »
Zdravím,
Jsem na linuxu nováček a vůbec nevím co mám dělat s tímhle problémem.
Prvně jsem si ho nainstaloval na stolní PC a v pohodě mi všechno šlape, teď jsem si ale pořídil notebok HP 6720s KU47ES#AKB a problém je následující.
Zavřu/přiklopím monitor a všechno "vymrzne" (což je pochopitelné) ale když ho odklopím tak to nerozmrzne.. prostě žádná reakce na klávesnici nebo myš ???  :o  :'(
Nemám vůbec ponětí jak co a kde pošmelit aby to nedělalo, popravdě nejsem ani schopnej zjistit jestli vůbec kubuntu nevymrzl úplně, úplně ideální by bylo kdyby si chrochtal dál i po sklapnutí.
Děkuji za každou radu

(PS: jsem tu prvně a kubuntu forum jsem nenašel takže předpokládám, jelikož je ubuntu a kubuntu skoro stejné tak jsem tady snad správně)

//edit: teď to testuju  kamarád mi poradil ať kouknu do logů a najednou to nedělá...  ??? ;D budu testovat pak se ozvu i s logama kdyby to něco dělalo  :-X
//edit: tak jo už zmrzl.. vypadá to že to dělá naprosto náhodně   >:( ale dokud jsem byl jen naploše a neměl otevřené okno aplikace tk to bylo ok

//edit: omlouvám se za duplicitní topic příště budu hledat  :-X prosím o přesunutí do správné sekce  :-[

//edit: problém vyřešil kamarád : https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/acpid/+bug/157691/comments/33
« Poslední změna: 20 Září 2008, 20:01:58 od HosipLan »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.