Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Odsouhlasení hledání při založení threadu v podpoře  (Přečteno 2052 krát)

LuciusMare

• Závislák
Odsouhlasení hledání při založení threadu v podpoře
« kdy: 12 Července 2009, 20:17:51 »
Co kdyby uživatel co by měl do 100 příspěvků (já jsem ale zářným příkladem že na počtu příspěvků nezáleží) by musel odsouhlasit že
1)Zkusil google
2)Zkusil wiki
3)Prohledal fórum
když by zakládal thread v podpoře?Protože kdyby se po tom objevil nějaký thread co by se okamžitě vyřešil googlením nebo prohledáním wiki tak to by musel být uživatel spíš zlomyslný :)

Jinak,jasně,zameť si před vlatním prahem,já mám aspoň 20 threadů kde se to okamžitě vyřešilo googlením nebo použitím wiki,ale tohle by pomohlo nejen mně :)
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
Re: Odsouhlasení hledání při založení threadu v podpoře
« Odpověď #1 kdy: 12 Července 2009, 20:33:57 »
to jsme už tady někde řešili.... všichni byli pro ale moderátoři ( hlavně vojta ) se tomu topicu asi vyhnul... nevím
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
ASUS EEE 901 - Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

cmudik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 12 Července 2009, 20:39:41 »
A jak si představuješ to odsouhlasení, přísahat na Bibli?

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #3 kdy: 12 Července 2009, 20:48:42 »
to jsme tu už opravu řešili, projdi si topicy, nekde to je. proste bude muset kliknout na h1-ovej odkaz "Ano, hledal jsem, googlil jsem, potil jsem krev, *censored* z toho, poslední řešení vidím v založení topicu na foru." ... neco v tom smyslu
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
ASUS EEE 901 - Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 12 Července 2009, 23:29:02 »
Mně by se spíš líbilo něco podobného, jako má třebas KDE bugzilla. Napíšete téma topicu, systém prohledá fórum a nabídne podobné dotazy. To by imho bylo mnohem přímočařejší a asi i lepší motivace.
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.