Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wicd 1.5.3[vyreseno downgrade na verzi 1.4.2]  (Přečteno 2151 krát)

Pepe999

• Stálý člen
  • **
wicd 1.5.3[vyreseno downgrade na verzi 1.4.2]
« kdy: 19 Října 2008, 20:16:35 »
Zdarec, nainstalil jsem si tuhle verzi, protoze mi nejak moc casto padalo v nm pripojeni a mam malej problemek. Program sice funguje, ale nejak nevim, jak mam dostat ikonu wicd do systray. Nevim proc, ale wicd se nenainstaloval do /opt/wicd ale uplne jinde, takze odpada moznost pridani /opt/wicd/tray.py do sezeni, protoze se tam nejak nenachazi. Ne ze by mi to nejak vadilo, vsechno funguje, ale chtel jsem to nejak rozjet. Google mi krome jiz zminene moznosti nic moc nenabidl, tak jsem tady... :)
« Poslední změna: 25 Října 2008, 18:41:37 od Pepe999 »

menganito

• Závislák
Re: wicd 1.5.3
« Odpověď #1 kdy: 20 Října 2008, 06:58:28 »
Mrkni sa sem, ja som s týmto problémom laboroval zopár dní: wicd sa mi ani len nezapínalo...

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
« Odpověď #2 kdy: 21 Října 2008, 00:03:56 »
System -> Volby -> Sezeni
Pokud zde neni WICD, pridej:
Name: Wicd
Command: wicd-client
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

Pepe999

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 21 Října 2008, 01:45:38 »
System -> Volby -> Sezeni
Pokud zde neni WICD, pridej:
Name: Wicd
Command: wicd-client
Diky obema za odpoved. V sezeni ten wicd mam a dokonce se to jmenuje Wicd Network Manager Tray, ma to tu samou command a poznamka(comment) je, ze se ma zobrazovat ikona v systray, nicmene at se divam jak se divam, tak zadnou ikonu ohledne Wicd v systray nevidim. ;D
Zrejme bug, pac na foru programu jsem podobnych problemu videl vic, proste ikona nefunguje...
Stahnul jsem betu Intrepidu, tak jsem zvedavej zda to poslape, asi to uz nahodim, tradicne na cisto... :)

Pepe999

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 25 Října 2008, 18:20:57 »
Takze novinky...
Po jednom restartu mi prestal fungovat wicd(manager). Internet sice sel, ale absolutne jsem nemohl spustit managera, abych udelal zmeny v nastaveni. Kdyz jsem pripocetl i ten problem s ikonou v systray, tak jsem bez problemu odinstaloval verzi 1.5.3 a nainstalil podle fora wicd verzi 1.4.2..
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=194573&package_id=229460
Wicd se nainstalil do /opt/wicd a po pridani toho prikazu do sezeni ikona tradicne funguje.... :)
Moje rada tedy zni, nainstalovat verzi 1.4.2 a po instalaci zrusit zdroje k wicd, aby vas neobtezovaly aktualizace. Mozna dalsi verze budou bez problemu..

fermata

• Aktivní člen
  • *
  • skill: write in C
Re: wicd 1.5.3[vyreseno downgrade na verzi 1.4.2]
« Odpověď #5 kdy: 26 Října 2008, 17:39:45 »
nemoze prist ku konfliktu Wicd s wpa supplicantom? lebo network manager robil problemy...
"A weak coder becomes a strong coder by reading code and writing code - every day, for fun."

Fujitsu Siemens V5505, Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM, Intel X3100, Debian Sid/Squeeze LXDE + Ubuntu Intrepid Ibex

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.