Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Funguje vam v Hardy bluetooth??  (Přečteno 1257 krát)

Pepe999

• Stálý člen
  • **
Funguje vam v Hardy bluetooth??
« kdy: 05 Srpna 2008, 15:11:50 »
Zdarec,
s bluetooth jsem nikdy nemel problem, kdyz nepocitam mensi potize s Wammu, ale ted se pres K800i nemuzu pripojit k laptopu. Jeste tak mesic dozadu to nebyl problem a najednou nic. Pres Wammu se pripojim, ikdyz nejdou stahnout kontakty, ale klasicke spojeni telefon-->pc nefunguje. Hlasi to failed. Kdyz jsem to ale zkusil obracene, tak to funguje, pres browse device muzu klidne prohlizet obe pametove karty telefonu, nicmene obracene pripojit telefon nelze. Chtel bych vedet, jestli je problem pouze u me, nebo i jinde. Ty potize s Wammu, drive, totiz pravdepodobne zpusobily aktualizace...
Potrebne baliky mam instalovane vsechny.. :)
« Poslední změna: 06 Srpna 2008, 01:20:24 od Pepe999 »

Pepe999

• Stálý člen
  • **
Re: Funguje vam v Hardy bluetooth??
« Odpověď #1 kdy: 28 Října 2008, 15:21:29 »
Zdarec, takze mam novinky. Dneska jsem si poridil novej SE C905, slusna masinka s 8.1MP fotakem, wifi, atd. Zkusil jsem se pripojit pres Wammu a napoprve nic. Pak jsem to zkusil pres settings v connection jsem zadal jmeno, ktere mi predtim  program pridelil, ikdyz jsem se nepripojil a hodilo to hlasku ze neexistuje takove zarizeni, v device jsem zadal klasicky mac adresu mobilu(hcitool scan), connection jsem dal blueat a model jsem nechal prazdnej(kdyz jsem tam cokoliv nastavil, mel jsem smulu).
Vysledek byl pripojenej mobil. Zkusil jsem taktez zazalohovat sms, coz probehlo bez problemu. Pak jsem zkusil zalohovat kontakty a zjistil jsem, ze kontakty z pameti telefonu normalne zalohovat jdou(ze SIM bohuzel ne), takze jsem udelal zalohu kontaktu. Staci si zkopirovat cisla ze SIM do pameti telefonu a neni problem. Funguje to i ve stare K800i. Ten mobil ma i kalendar a tak, tak si s tim jeste pohraju, ale zakladni funkce fungujou... :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.