Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox 32 v HH 64 problém se vzhledem, pluginy, jazykem....  (Přečteno 3535 krát)

čibes

• Návštěvník
  • Ophiuchus of Carpatia
Firefox 32 v HH 64 problém se vzhledem, pluginy, jazykem....
« kdy: 07 Listopadu 2008, 20:45:23 »
Zdravím,
po přechodu na 64bit Ubuntu jsem došel k potřebě sprovoznit Javu ve FF (PHET.COM - fyzika ). Dle návodu http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=1174435 jsem postupoval, ale bohužel mi pluginy nefungují, navíc se mi ve FF nezobrazují ikony (vpřed, domů.....) a chybí čeština, tu jsem zkoušel instalovat dle návodů na tomto DF, bohužel neúspěšně.
Uvažoval jsem tak, že se mi hádá 32 FF se 64, proto jsem druhou jmenovanou verzi odstranil. Bez efektu.
Odkažte mne pls na něco, co Vám zabralo a já zkusím štěstí.

Ještě jedna věc mi napadá: Co přesně znamená
Citace
You need to make sure the universe and multiverse are enabled before installing anything
??? Jde mi o faktický význam, s překladem problém nemám, ale i tak tomu nějak nerozumím, btw. je to poznámka z té instalace, jež je zalinkována výše, tímto de facto dementuju své prohlášení, že jsem dělal vše dle návodu..... :P

« Poslední změna: 07 Listopadu 2008, 20:49:49 od čibes »
Notes Acer Aspire 5520G, CPU AMD TURION 64 X2 1.6 GHz, 2 GB RAM, 250 GB HDD, nVidia GeForce 8600M GS
Ubuntu 8.04 32-bit

čibes

• Návštěvník
  • Ophiuchus of Carpatia
Re: Firefox 32 v HH 64 problém se vzhledem, pluginy, jazykem....
« Odpověď #1 kdy: 11 Listopadu 2008, 19:04:05 »
Se přiznám, že jsem na FF 32 zatuhnul, mám to celé rozhozené a tak jsem nainstaloval Seamonkey, ke flash jde, ale stream z CT24 a Java ne. Je mi jasné, že tyto add-on musím stáhnout, ovšem pak netuším, kam to nainstalovat....na plochu určitě ne  ;D
Zkoušel jsem si stáhnout Operu, při pokusu o její instalaci mi to vrací hlášku o architektuře mého systému, prej to nezbaští i386....což moc nechápu, pač při přechodu na 64-bitovou verzi jsem si vytvořil domněnku, že jakékoliv aplikace pro 32-bit budu moci směle instalovat a používat.

Poradíte někdo prosím, jak to dát dokupy, tedy komplet FF32 se všemi ADD.....?? děkuju předem
Notes Acer Aspire 5520G, CPU AMD TURION 64 X2 1.6 GHz, 2 GB RAM, 250 GB HDD, nVidia GeForce 8600M GS
Ubuntu 8.04 32-bit

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
Re: Firefox 32 v HH 64 problém se vzhledem, pluginy, jazykem....
« Odpověď #2 kdy: 11 Listopadu 2008, 20:09:43 »
Jak na 32bit Firefox v 64bit Ubuntu jsem napsal tady, tak to zkuste podle toho:
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,28823.0.html

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.