Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Multifunkcne Brother DCP-560CN - pomoc s nastavenim  (Přečteno 1540 krát)

marci70

• Návštěvník
Multifunkcne Brother DCP-560CN - pomoc s nastavenim
« kdy: 24 Října 2008, 11:36:19 »
Zdravym vsetkych. Nakolko som v pouzivani K/Ubuntu novacik ziadam Vas tu o pomoc. Kupil som si MF zariadenie Brother DCP-560CN, pripojil, spustil Kubuntu 8.04 a skusal tlacit. V nastaveniach systemu v Tlaciarnach mi vypisuje DCP-560CN a ako dam tlacit skusobnu stranu vypise mi toto:

A print error occurred. Error message received from system:
cupsdoprint -P 'DCP-560CN' -J 'KDE Print Test' -H '/var/run/cups/cups.sock:631' -U 'lollozryben' -o ' multiple-document-handling=separate-documents-uncollated-copies orientation-requested=3' '/usr/share/apps/kdeprint/testprint.ps' : execution failed with message:
client-error-document-format-not-supported

Poradte mi. Pouzival som doposial (2roky) Mandrivu, ale Kubuntu sa mi zapacilo, tk by som si to rad osvojil. Pripojene je to cez USB. Dakujem

marci70

• Návštěvník
Re: Multifunkcne Brother DCP-560CN - pomoc s nastavenim
« Odpověď #1 kdy: 05 Listopadu 2008, 13:38:05 »
Zdravym vsetkych. Nakolko som v pouzivani K/Ubuntu novacik ziadam Vas tu o pomoc. Kupil som si MF zariadenie Brother DCP-560CN, pripojil, spustil Kubuntu 8.04 a skusal tlacit. V nastaveniach systemu v Tlaciarnach mi vypisuje DCP-560CN a ako dam tlacit skusobnu stranu vypise mi toto:

A print error occurred. Error message received from system:
cupsdoprint -P 'DCP-560CN' -J 'KDE Print Test' -H '/var/run/cups/cups.sock:631' -U 'lollozryben' -o ' multiple-document-handling=separate-documents-uncollated-copies orientation-requested=3' '/usr/share/apps/kdeprint/testprint.ps' : execution failed with message:
client-error-document-format-not-supported

Poradte mi. Pouzival som doposial (2roky) Mandrivu, ale Kubuntu sa mi zapacilo, tk by som si to rad osvojil. Pripojene je to cez USB. Dakujem

tak uz mi to funguje aj na Ubuntu 8.10, kde som medzicasom presiel a podla tohto navodu som sa riadil.

http://solutions.brother.com/linux/en_us/instruction_prn3.html

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.