Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde zvuk Skype  (Přečteno 13692 krát)

birddy

• Návštěvník
  • bacha ... začátečník!!!
Nejde zvuk Skype
« kdy: 21 Května 2008, 10:42:12 »
Zdravím,

nainstaloval jsem skype tak, jak je popsáno zde na foru, jenže problém, nejde mi zvuk. Tudíž nevím, co mám přesně dělat :( Nejdříve jsem měl problém zprovoznit plně zvukovku ( CM6501), což jsem udělal podle příspěvku: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=439392 po té jsem nainstaloval skype a nic, zvuk nevydá ani kdybych ho škrtil. Existuje nějaká pomoc? Předem díky.

svenson

• Návštěvník
Re: Nejde zvuk Skype
« Odpověď #1 kdy: 23 Září 2008, 11:18:16 »
jsem začátečník, nejde mi zpětný zvuk ve skype oni mě slyší, ale já ne,zkouším různé variace,ale nejde to??????????????? dík >:(

ufaak

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 23 Září 2008, 11:30:58 »
repraky mas zapnute? :)

zkus vypnout skype, vypnout vsechny prehravace a podobne veci a pak zapni skype... nekdy se to umi hadat s ostatnimi :)
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

ernie

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 05 Října 2008, 02:33:30 »
Skype se umí pohádat docela statečně s čímkoliv . Mě to takhle zlobilo na 32bitech , pomohlo v nastavení zvukovch zařízení zvolit zařízení ručně , zlobilo to na SB Live! . Jinak mě se teď hádá Skype s Xkama, pokud mám spuštěný Kaffeine nefunguje zobrazení videa, když Kaffeine vypnu , buď můžu koukat na svůj náhled, nebo na protistranu , ale na obojí najednou ne . Grafika je ATI Radeon s ovladačem radeon (fglrx jí už nezná)
« Poslední změna: 05 Října 2008, 02:40:16 od ernie »

Nexus

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 10 Listopadu 2008, 07:46:45 »
Ja by som si skontroloval v nastaveniach Skypu, ake zariadenie sa ma puzit na aku cinnost. Skype som instaloval priamo z repozitarov. Tuto moznost som musel dohladat, ked som chcel pouzit vstavany mikrofon pre webcameru (Logitech).

Inak suhlasim, s tym "hadanim" je tam niekedy dost problemu.

Ja si funkcnost zvuku vzdy overujem cez vstavany test nastavenia zvuku (tabulka, kde si definujes, na ake cinnosti ma byt pouzity aky ovladac). Nie raz sa mi stalo, ze mi to hodilo chybu ohladom zaneprazdneneho zariadenia, ale chybovy zvuk to prehralo :). Tiez som si vsimol, ze sa casto hada kludne aj s Firefoxom (ak sa tam prezera nejaka stranka, ktora mala na sebe flash). Niekedy tiez pomoze prejst si spustene ulohy a vystrielat ulohy "sh". Predpokladam, ze je to shell nejakych modulov uz skoncenych programov (moze sa ale aj mylit).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.