Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Alternativa Flashe  (Přečteno 940 krát)

premet

• Host
Alternativa Flashe
« kdy: 12 Listopadu 2008, 19:25:23 »
Zdravím,
Instaloval sem s kámošem Ubuntu 8.10 na playstation 3 spíš Psubuntu, což je upravená verze, ale to je jedno. Všechno jede jakžtakž jak má na to, že PS 3 má jen 256 RAM dejme tomu. Problém je v tom, že je to verze pro Power PC a pro tu není Flash player. Nainstaloval sem mu tam sice Gnash, ale ten toho ješte moc neumí. Jakžtakž zvládne přehrát videa na Youtube, ale nejde u toho zvuk. Ale třeba videa na Rozlobených mužích to už nezvládne. Napadlo mě třeba ty videa vždy stáhnout a podívat se na ně třeba ve VLC nebo tak. Má někdo ješte jiný nápad ???

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Alternativa Flashe
« Odpověď #1 kdy: 12 Listopadu 2008, 22:46:33 »
mám takové tušení, že ndiswraper (někde je tam možná nějaký písmenko blbě) umí i nainstalovat flash plugin ;)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

premet

• Host
« Odpověď #2 kdy: 12 Listopadu 2008, 22:47:41 »
Jo ? Tak to pak vyzkouším, to by bylo dobrý, dík moc  :).

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #3 kdy: 12 Listopadu 2008, 23:25:41 »
Pokud netrváte na přehrávání videí přímo v prohlížeči, tak bych zkusil "pytube" - dokáže uložit video z cache prohlížeče a můžete ho pak ve vlc v klidu přehrát ;-)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.