Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nefunguje mi wifi  (Přečteno 2127 krát)

harwimurder

• Návštěvník
nefunguje mi wifi
« kdy: 19 Listopadu 2008, 12:16:45 »
cuz, som nowacik w praci s linoxom, presiel som pred vcera z windowsu na ubuntu 8.10...wsetko by bolo ok, len je tam jeden dost welky problem a bohuzial ho newim sam wyriesit. cital som aj rozne nawody ale aj tag som asi blby ze tomu poriadne nechapem alebo som antitalent a newim to proste sprawit poriadne...mam DELL Wireless 1390 WLAN mini-card rev 4.4 a chipset je BCM4311 / BCM 2050. No ocenil by som Vasu pomoc. vopred dik.... ???

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: nefunguje mi wifi
« Odpověď #1 kdy: 19 Listopadu 2008, 15:06:39 »
Používejte prosím vždy to v, které odpovídá pravopisu - dotaz se pak opravdu lépe čte ;)
odmítám surfovat na vebu i na wlnách ;)

Mohl byste přidat výpis příkazu
Kód: [Vybrat]
lspcia alespoň trochu ppopsat, jaké návody jste zkoušel (jestli českou wiki, případně nějaké další)
díval jste se na: https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/WirelessCardsSupported jestli by vaše karta měla být podporovaná?
případně na stránky dellu, jestli náhodou tam nemají ovladač..?
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

harwimurder

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 19 Listopadu 2008, 15:35:54 »
no mne vobec wifi siet nenajde a ani driver a na dell som driver na linux nenasiel....

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 19 Listopadu 2008, 18:31:04 »
lspci vypisuje hardware a dají se z toho vyčíst i věci zajímavější než název :P
odpověděl jste na jednu ze tří otázek...
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.