Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace cedegy  (Přečteno 1664 krát)

kafooo

• Návštěvník
Instalace cedegy
« kdy: 26 Prosince 2008, 14:40:40 »
Zdravím,
sehnal jsem si cedegu, verzi 6.0.2, ovsem vubec netusim, jak to mam nainstalovat.
Slozka obsahuje :cedega-engine-6.0.2-local-update.i386.cpkg
                       cedega-small-6.0-20.pisi

v cedega engine je zabaleny soubor formatu tgz, ve kterem jsou slozky bin, share, winex, .transgaming a soubor update.reg

v cedega small jsou soubory files.xml, metadata.xml a archiv install.tar.lzma, ve kterem jsou slozky etc, opt a usr.   

Nevim, zdali se to ma kompilovat, s tim zadne zkusenosti nemam, ci jen to staci prekopirovat do urcenych slozek (tim padem ale netusim, kaj narvat .transgaming).

Nevadí, že je to cedega small, bude fungovat stejne jako cedega bez small?
ZA kazdou pomoc budu vdecny :)

S

ADIO45

• Stálý člen
  • **
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Dráčkovo herní doupě
Re: Instalace cedegy
« Odpověď #1 kdy: 26 Prosince 2008, 15:30:26 »
Zdravim,
musis mit program balicek pod *deb. Verze (6.0) potom das cedega-engine-6.0.2. Spis patch. Dulezity je program Cedega 6.0 pod deb. Dneska už jsou novější verze 7.0. A vubec tobe nestaci program Wine?
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

luisah

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 26 Prosince 2008, 17:11:01 »
Zdravim,
musis mit program balicek pod *deb. Verze (6.0) potom das cedega-engine-6.0.2. Spis patch. Dulezity je program Cedega 6.0 pod deb. Dneska už jsou novější verze 7.0. A vubec tobe nestaci program Wine?
Souhlas - Wine + instalaci DirectX9 (např. přes Wine-doors) a máš z toho skoro Cedegu.

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 28 Prosince 2008, 12:41:10 »
Ano, donedavna jsem pouzival pouze wine, ovsem, chci z notebooku kompletne vymazat windows, ovsem to udelam pouze, pokud mi na linuxu pojede, vse , co chci, do cehoz patri i ty cca 3 hry, co hraji, ale ani jedna pod wine nejede, zatimco pod cedegou vsechny...

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 28 Prosince 2008, 13:11:48 »
Tak jo, cedegu mam nainstalovanou i s enginem, ovsem vyskytl se dalsi problem...

Nejdou mi nainstalovat hry, prozatim jsem zkousel fear, kdyz kliknu na mount, nic se nestane, pres install si najdu setup.exe, ovsem netusim, co to po mě chce v game directory, kdyz zadam cestu k cd, nic, kdyz k vytvorene prazdne slozce, taky nic, stale to pise : Sorry, game folders may not have slashes in their names (either forward or backward).

btw, kdyz mam hru v nejakem divnem formatu (bk0 to tusim bylo, nebo tak nejak, proste totalne divny soubor, ale daemon tools to otevrel), asi mi nezbyde nic jineho, nez predelat to do iso, coz?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.