Zdravim,
mam mensi problem se zachytavanim plochy. Potrebuju to bez zvuku. Pouzivam Ubuntu 8.10 a uz jsem projel vsechen mozny SW co jsem nasel:
1) Istanbul
- necitelne video (preskakuje, neni videt co pisi do terminalu) - jako by to zachytavalo cca 1-3 fps a jeste k tomu deformovane
2) XVidCap
- pri praci na PC a naslednem pripojeni dalsi osobou na PC pres VNC se na okamzik vytizi CPU na max a program spadne a uz nezachytava /nepomohlo ani zapnuti nahravani az po prihlaseni vsech osob na VNC/
3) RecordMyDesktop
- video je zachytavano v poradku, problem je v tom, ze pri zachytavani, program cca po 10 minutach prestane nahravat
* po nekolika pokusech o ruzna nastaveni se mi povedlo i udajne nahrat neco pres 1 hodinu, nicmene mi slo prehrat max 45 minut. Kdyz jsem se pokusil soubor otevrit ve Win XP (pres VNC), hlasil mi ze je dlouhy 2hodiny a cca 45 minut a slo opet prehrat jen cca 45 min.
Zkousel jsem i plno dalsich programu (nicmene ty bud nesplnovaly me pozadavky, nebo nefungovali vubec), a nejradsi bych rozjel ten RMD nicmene uz mi dosli napady cim by to mohlo byt.