Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunguje login screen  (Přečteno 1608 krát)

esemba

• Host
Nefunguje login screen
« kdy: 24 Srpna 2006, 08:27:30 »
Vcera sem si koupil novy monitror je to 19" LCD. Hnes jak sem zapl ubuntu me prastilo do oci ze se mi nespustila prihlasovaci obrazovka. Monitor hlasil Out of Range. Prihlasil sem se tedy "poslepu" a xserver normalne nabehl bez potizi, Gnome funguje uplne v pohode, vypada skvele. Ale kdyz se zase odhlasim, login screen zase nenabehne. Dela to pri vsech rozlisenich i obnovovacich frekvencich. Pritom na starem 17" CRT vsechno bylo vporadku. Nevite cim by to mohlo byt?
« Poslední změna: 13 Ledna 2008, 00:02:03 od Anna Taliánová »

Pavel1TU

• Aktivní člen
  • *
    • Můj WEBlog
Nefunguje Login Screen
« Odpověď #1 kdy: 24 Srpna 2006, 08:32:34 »
Citace: esemba
Vcera sem si koupil novy monitror je to 19" LCD. Hnes jak sem zapl ubuntu me prastilo do oci ze se mi nespustila prihlasovaci obrazovka. Monitor hlasil Out of Range. Prihlasil sem se tedy "poslepu" a xserver normalne nabehl bez potizi, Gnome funguje uplne v pohode, vypada skvele. Ale kdyz se zase odhlasim, login screen zase nenabehne. Dela to pri vsech rozlisenich i obnovovacich frekvencich. Pritom na starem 17" CRT vsechno bylo vporadku. Nevite cim by to mohlo byt?
a co tohle ?
http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=3004
Ubuntu 10.04 (9.04), Slack 12.2, Gentoo 10.1
ASUS M2N-E SLI nForce500; AMD Athlon A64 X2 4200+EE; 2G DDR2 800MHz; ASUS EN8500GT PCI-E; HDD 2x320G, AUDIOTRAK-Prodigy-7.1-hifi

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.