Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: krusader  (Přečteno 1792 krát)

martasek

• Aktivní člen
  • *
krusader
« kdy: 13 Prosince 2008, 17:18:58 »
hezký den na fóru. rád bych se zeptal na otevírání připojených zařízení pomocí krusaderu. instalováno je kubuntu 8.10 s prostředím kde4. po připojení, třeba usb flash, se mi v upozornění na nová zařízení objeví. ale když chci otevřít to připojené médium, tak se otevře pomocí dolphin. rád bych aby se otevíral pomocí krusader-u. dík za odpověď

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
Re: krusader
« Odpověď #1 kdy: 13 Prosince 2008, 18:12:28 »
Nevim, jak to funguje v kde4, ale v kde3 je mozny si upravit "aplikace", ktery se ti zobrazi v tom popupu. Kdyz se zobrazi to okno, je tam nekde tlacitko nastavit. Muzes tam pak pridat krusader, parametry panelu nastavis takhle...

Kód: [Vybrat]
krusader --left=/media/neco --right=/moje_zalohy
ty placeholdery (tj mountpoint), by tam nekde mely bejt. Uz si to moc nepamatuju. Az pridas ten krusader, znova zastrc zarizeni a vyber akci s krusadere a zaskrtni neco ve stylu "provadet vzdy" (nevim jak je to cesky). Pak by se to melo vzdycky otevrit v krusaderu otevreny na tom miste. Znova pripominam, slo to v kde3, ale snad to jde i ve 4ce

Snad jsem pomoh'. Mej se
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Re: krusader
« Odpověď #2 kdy: 13 Prosince 2008, 21:03:28 »
Moc jsi nemohl stařenko ... :) V KDE 4 tohle vůbec není konfigurovatelný jako v KDE 3. Odhaduji, že tohle zatím nejde, rozhodně ne nějak uživatelsky normálně. Možná někde hlubovo v konfiguraci ...
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.