Zdar lidi, stala se mi takova nemila vec. Kdyz opominu obcasne vypadavani pripojeni, coz bych prisoudil nekvalitnimu BTHubu, tak by me zajimalo, zda ma nekdo podobny problem. Dnes jsem normalne nabootoval, internet fungoval, ale znicehonic se Firefox proste nechtel pripojit vubec nikam a to dokonce ani na BTHub, ikdyz mi Conky a WICD ukazovali ze jsem pripojenej a ping jak na BTHub, tak google.com normalne fungoval.

Zkousel jsem zavrit FF a opet nahodit, ale opet nic a navic se mi zrejme okamzite po nabehnuti FF samy od sebe vyply conky a nesly nahodit ani z konzole. Po restartu se to same opakovalo znova, nesel net ve FF a Conky se proste ukoncily, nebo co a byl jsem opet offline. Ve finale jsem restartoval X, killnul jsem Conky, kde jsem tusil nejakou zradu a jsem konecne online. Uz kdyz nabihaly bylo neco spatne, rozhozenej screen a tak...
WICD je verze 1.4.2 protoze novejsi verze mi jdou sice nainstalovat, ale nejsou funkcni, proto pouzivam posledni pro me znamou verzi a to je tahle..
Conky byla verze 1.5.1 a radsi jsem ji odinstaloval. Vcera byla nejaka 2MB aktualizace, ale uz nevim co..