Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunkční Lightning v Thunderbirdu [vyřešeno]  (Přečteno 1660 krát)

svobodam

• Návštěvník
Nefunkční Lightning v Thunderbirdu [vyřešeno]
« kdy: 01 Ledna 2009, 17:07:04 »
Při přechodu z Win XP na linux sem si přenesl i profil v thunderbirdu kde sem používal rozšíření lightning. Ten mi ale po aktivaci v ubuntu naprosto nefunguje, nezobrazuje staré události ani nedává možnost přidávat nové. Protože vypisoval hlášku o nekompatibilitě dat z win a linux verzi thunderbirdu a možnosti jejich ztráty, v důsledku čehož nechtěl thunderbird lightning nainstalovat. Po pohledání tady na fóru sem zkusil thunderbird odinstalovat a při reinstalaci nahrát profil bez souborů kalendáře (fakticky mi jde mnohem více o možnost využívat lightning než o stará data kalendáře) a lightning doinstalovat z balíčků přes synaptic. Výsledek byl ovšem ten že lighting sice bylo možno nainstalovat ale nebylo možno v něm cokoli provést (přidat událost, úkol, nebo dokonce jen změnit pohled z týdenního na jiný). Budu nemírně vděčný za jakoukoli pomoc
Michal

PS: Ještě by se asi hodilo říct že používám 32 bitové ubuntu
« Poslední změna: 02 Ledna 2009, 13:22:26 od kiklhorn »

lubos.pb

• Aktivní člen
  • *
Re: Nefunkční Lightning v Thunderbirdu
« Odpověď #1 kdy: 02 Ledna 2009, 09:33:53 »
lightning doinstalovat z balíčků přes synaptic

Měl jsem to samé. Vyřešil jsem to odinstalováním Lightingu ze synapticu a stáhnutím originálu z jejich stránek. Ten jsem nainstaloval v Thunderbirdu přes správce doplňků a vše najednou fungovalo tak jak má  ;)
HP 6125
Kubuntu 8.04

svobodam

• Návštěvník
Re: Nefunkční Lightning v Thunderbirdu
« Odpověď #2 kdy: 02 Ledna 2009, 11:34:24 »
super takhle to funguje uplně v pořádku i s starým profilem díky moc..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.