Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Z niceho nic nejede zvuk  (Přečteno 4577 krát)

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
Re: Z niceho nic nejede zvuk
« Odpověď #25 kdy: 30 Ledna 2009, 23:11:35 »
Tak ještě mrkni na tenhle topic:
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,30129.0.html
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

Re.boot

• Návštěvník
« Odpověď #26 kdy: 30 Ledna 2009, 23:16:17 »
 - Tak jsem to proletl, ale tam to bude myslim jine, ptz me ten zvuk uz jel
 - dival jsem se jeste na to nastaveni (viz ten obrazek) jak jsem byl na to Live CD -- bylo tam stejne

Nejsem zadnu odbornik ztm pres toto, ale spis bych to videl na nejky poskozeny balik nebo tak.. Myslim, ze urcite nepomuze nejaka specialni volba nebo neco podobneho.. Trochu se pomaly, mozna i rychleji, obavam reinstal..

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
« Odpověď #27 kdy: 30 Ledna 2009, 23:22:49 »
Taky mě nic nenapadá :-[ třeba to někdo na fóru už řešil tak pár dní vydrž ;)
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

Re.boot

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 30 Ledna 2009, 23:27:50 »
Akorat tady mam obavy, ze to ma mozna nejakou souvislost s tim nesnadardnim restartem a nevim, jestli se treba podobne "neposkodilo" jeste neco o cem zatim nevim..

pejsek77

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 31 Ledna 2009, 16:05:18 »
Ubuntu 8.10 jsem nainstaloval jako úplný panic asi před týdnem a po poslední aktualizaci mi systém taky nechtěl vydat ani hlásku. Zvuk nevydávala žádná aplikace ani testy. HW počítače byl ale v pořádku, o čemž jsem se přesvědčil při nabootování do Windows XP. Ubuntu jsem pak asi čtyřikrát natvrdo reinstaloval, v zoufalství jsem dokonce vytvořil partition na jiném disku a laboroval jsem i různým pořadím instalací aktualizací (nevěděl jsem například, jestli v tom nehrají nějakou roli současné problémy s grafickou kartou ATI). Vyzkoušel jsem i všechny zaručené návody z fór celého světa, ale nakonec mi pomohlo něco úplně jiného, o čem se nezmiňoval nikde nikdo. Takže k věci:

Pravým tlačítkem na ikonku reproduktorku v pravém horním panelu -> Otevřít ovládání hlasitosti, záložka Přepínače -> tam mám já jedinou položku "Audigy Analog/Digital Output Jack" a zaškrtávací políčko, které bylo zaškrtnuté -> právě toto políčko jsem odznačil a zvuk okamžitě začal hrát.

Taková trivialita a jak dokáže otrávit, co! Na druhou stranu se ze mě vyřešením problému stal opravdický Linuxář se vším všudy. Jak mi topí karma?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.