Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: téma smajlíků,co bez problému chodí v pidginu ve windows,schazuje ubuntu pidgin  (Přečteno 1308 krát)

karlitos

• Stálý člen
  • **
  • Bioinformatics - solutions in-silico
    • homepage
Zdravím
Udělal jsem si téma smajlíků , můžete ho nalézt tady : http://customize.org/gaimsmile/skins/61818
Jsou to staré smajlíky z mirandy , předělal jsem je pro pidgina. Pod oknama šlapou úplně perfektně. Teď jsem ale ten adresáž nahrál do /home/.purple/smileys , pidgin je vidí , když je ale v setting vyberu a pak dám zavřít - spadne celý pidgin. Pro jistotu jsem zkusil vzít ten samý adresář, co běhá ve windows , beze změny.
Je možné že v ubuntu běží novější verze pidgina , ale i tak mi to přijde dost divné.
Neumí někdo poradit ? Díky K
Lenovo ThinkCentre A61 912073G
Athlon X2 5000+ 4GB RAM Nvidia Geforce 9500GT
Linux Mint 9 Isadora , Win7 64Bit

Pavel Půlpán

Co je to Windows? ???

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Skusal si ich porovnat s tymi original z pidgina?(rozlisenie, farebna hlbka a pod.)
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

karlitos

• Stálý člen
  • **
  • Bioinformatics - solutions in-silico
    • homepage
Hmm tak vtipně jsem zkusil vybrat jeden z těch defaultních témat smajílíků - tedy žádné tak to pidgina zase schodí. Konzole vypíše segmentation fault. Jenže na rozdíl od těch mých tam po dalším spuštění to nastavení zůstane. Zkusím tedy ještě nějaké jiné téma z webu a uvidím.
Lenovo ThinkCentre A61 912073G
Athlon X2 5000+ 4GB RAM Nvidia Geforce 9500GT
Linux Mint 9 Isadora , Win7 64Bit

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.