Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Napůl nefunguje přehrávání zvukových a video souborů  (Přečteno 1389 krát)

Gandalv

• Návštěvník
Dobrý den. Z ničeho nic se mi stalo, že jsem si chtěl pustit v amaroku nějakou muziku (mp3, ogg, ubuntu-restricted-extras i libxine1-ffmpeg mám) a ono místo toho, aby to normálně přehrálo to udělal to, jako by ta skladba měla nulovou délku a hned skočilo na další, a další a další atd. až celý amarok zešedivěl a já byl nucen dát pkill amarok. Pokud spustím konkrétní soubor v totemu, tak dole v rohu přímo ukazuje 0:00/0:00, jako by opravdu měl nulovou délku, pak totem zešediví a zase jsem nucen force quitnout. To samé se děje s videosoubory.

Ale teď ty záludnosti - den předtím mi to plně fungovalo. Prostě jeden den to funguje - druhý ne. A další záludnost je ta, že všechno, co jsem popsal, že mi nejde přehrát, mi jde přehrát ve VLC. Ten tedy na filmy používám standartně, ale ne na hudbu, na kterou bych rád amarok.

Budu velmi vděčný za každý návrh řešení. Díky.

P.S.: midi v timidity přehrát jdou.

Gandalv

• Návštěvník
Re: Napůl nefunguje přehrávání zvukových a video souborů
« Odpověď #1 kdy: 03 Února 2009, 15:13:41 »
Jsem z toho PAF, ale odhlásil jsem se, přihlásil a všechno funguje jak na drátkách. Nicméně ví někdo čím to mohlo být? především to, že to šlo jen VLCčkem....

ufaak

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 03 Února 2009, 15:22:17 »
zeptam se... nepoustel jsi to nahodou z ntfs disku a nemely ty soubory v nazvu diakritiku?
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

Gandalv

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Února 2009, 17:10:32 »
zeptam se... nepoustel jsi to nahodou z ntfs disku a nemely ty soubory v nazvu diakritiku?

Nene, mám čistý linux, čisté ext3 + swap. Žádný M$.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.