Mám hudbu ve formátu mp3,bohužel špatně otagovanou (chybí pořadí atd.) tak jsem použil program easyTAG,který výborně vše označil (pomocí internetové databáze) a tak jsem hudbu přehrál do mp3 přehrávače.Ten ji ovšem nerozpoznal,Unknown artist,Unknown album.Prověřil jsem to tedy znovu,nyní jsem načítal id3 tagy přímo z mp3 přehrávače...a hle!vše tam bylo!tak jsem odpojil přehrávač.Stále stejné.Tak jsem to prověřil ještě rythmboxem a amarokem,oba dva zobrazily tagy bez problémů.Tak jsem nabootoval do windows a zapnul jsem winamp.Ten zobrazil tagy mp3 souborů na přehrávači taky jako "uknown" tak jsem si řekl: "ok vzdávám,nakopíruji do počítače (na oddíl woken samozřejmě) a použiju winamp autotag.ALE když jsem nakopířoval soubory do pc,winamp je nezobrazil jako unknown,ale korektně,se všemi správnými informacemi!Tak jsem to přkopíroval z pc zpátky do mp3 přehrávače a už to jde.NEvím jestli je to mp3 přehrávačem,nebo ztrátou tagů při přenosu,každopádně jsem nebyl nadšený.nevíte jak zabránit tomu aby se to už neopakovalo?