Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ubuntu na virtuálním počítači:kde naleznu ovladače N-vidia?  (Přečteno 1652 krát)

skyro

• Návštěvník
Ahoj mám ubuntu na virtuálu musím říct že jáko jeden z mála linuxových systémů jede bez problémů i na virtuálu mám jen problém najít ovladaČ NA GRAFICKOU KARTUna reálném nám grafickou kartu nvidia 8800 nějak nevím kde to mám hledat nejsem nijak zvlášť dobrý v angličťině poradíte prosím?kde naleznu ?

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: ubuntu na virtuálním počítači:kde naleznu ovladače N-vidia?
« Odpověď #1 kdy: 30 Ledna 2009, 20:55:02 »
Ak tym virtualom myslis virtualbox tan ovladace na nvidia nehladaj. Virtualbox pouziva vlastnu virtualnu kartu. Ovladace na nu nainstalujes instalaciou hostovskych doplnkov.
« Poslední změna: 30 Ledna 2009, 20:59:45 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

JiMill

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Března 2009, 20:20:44 »
Ahoj, pouzivam taktez virtualBox. Mam Ubuntu teprve par dni a zkousim co to umi.
Narazil jsem na to, ze nevim jak zjistit, co mi vlastne emuluje VBx. sudo lshw neni moc prehledny a neumoznuje provadet aktualizace driveru. Pisete, ze se to da doplnovat formou Pridavku pro hosta. jakym zpusobem se to dela? Pouzivam VBx, protoze VirtualPC ten nejnovejsi (udelal jsem hloupost s aktualizaci aplikace) mi sabotoval jakouko-li instalaci Buntu (U i X). Kde se nastavuje barevna hloubka desktopu?
Diky predem, Jirka
Prozatim 2x VirtualBox s Ubuntu8.10. Zacal jsem na DOS6 a koncim na hruznych Vistach, dal uz neni u Mrkvosoftu cesty...

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

JiMill

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 12 Března 2009, 14:26:38 »
Diky ja jsem s radou spokojen, konecne mohu pracovat ve vetsim rozliseni nez 800x600.
Po prvnm restartu to jeste umelo Bezesvy desktop, ale pak to nejak prestalo fungovat, ale to me ted netrapi. Spis mi to stale krici, ze mam spatnou barevnou hloubku a nelze spustit zmenu vzhledu prostredi, ale to muze byt take zpusobeno VirtualBoxem (ikdyz jsem cvicne nastavil 32MB pro grafiku a zapnul 3D). Alespon slo zmenit pozadi. :-D
Prozatim 2x VirtualBox s Ubuntu8.10. Zacal jsem na DOS6 a koncim na hruznych Vistach, dal uz neni u Mrkvosoftu cesty...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.