Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Otvaranie priloh v Evolution.  (Přečteno 741 krát)

apollo

• Návštěvník
Otvaranie priloh v Evolution.
« kdy: 27 Března 2009, 09:49:16 »
Zdravim vsetkych.
     Mam taky problem s MSOffice prilohami v Evolution. System sa mi ich snazi vzdy spustat najskor prostrednictvom Wine (mam na mysli subory typu .pps, .doc a pod). Chcel by som, aby sa defaultne pouzivalo na ich spustanie OOo (mam verziu 3.0 tak by probem neml byt ani s prezentaciami). Prostrednictvom Wine sa mi to snazi system spustat zrejme preto, ze som sa pokusal do Wine nainstalovat MSOffice, co sa mi nepodarilo, ale casom som od tohoto sposobu prehliadania MSOffice formatov upustil. Pokusal som sa nastavit defaultne spustanie prostrednictvom OOo cez Nautilus, taktiez som sa pokusil skontrolovat MIME typy - vsetko toto vyzera v poriadku. Moj problem je v tom, ze vsade okrem Evolution sa mi tieto subory spustaju cez OOo, iba v Evolution nie. Chcem sa preto spytat, ci nahodou nema Evolution nejaky vlastny config, kde sa nastavuju aplikacie na spustanie samostatne od GNOME.
      Vdaka za odpovede.

P.S.
Uklikol som sa a prispevok s tym istym menom som do tejto diskusie dal 2x. Prosim o vymazanie toho neuplneho prispevku, aby som zbytocne nezahlcoval forum. Dakujem.
« Poslední změna: 27 Března 2009, 09:52:30 od apollo »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.