Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nekvalitní zvuk ?  (Přečteno 1651 krát)

Mr.Sten

• Návštěvník
Nekvalitní zvuk ?
« kdy: 05 Října 2008, 10:27:27 »
Zdravím,
po delší době jsem se vrátil k ubuntu (kubuntu), mám 8.04 "kde4 remix" se to myslím jmenovalo, jak jsem předpokládal, spokojenost ale co se mi nelíbí je zvuk, je "nemastný neslaný" chybí tomu výšky, bass, vše prostě, nedá se to poslouchat, nějaké typy ?  >:(

Vetinari

• Stálý člen
  • **
  • ... so better use your brain!
Re: Nekvalitní zvuk ?
« Odpověď #1 kdy: 05 Října 2008, 11:15:01 »
Ekvalizér?  ;)

hardy.boy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Dubna 2009, 19:06:07 »
Mám ten samý problém, PC používám hlavně na přehrávání MP3, zkoušel jsem už cca 5 distribucí, ale v tomto se žádná widlím ani trochu nevyrovná, equalizer v amaroku nemá skoro žádný účinek :-( CHybý tam něco jako BASS BOOST nebo nějaký ten sound entertaiment. . Možná časem.

Fracty

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 14 Dubna 2009, 12:46:45 »
jsi si jistý, že je to "sound entertaiment" ?:)

no jinak poradím vám... zkuste VLC(má ekvalizér) / Audacious (taky má evkalizér a plno jiných možností)

nebo je tu Rhythmbox, který hraje tak, jak je písnička, já ho tedy používám a jsem z kvalitou jeho přehrávání v deafultu, není nutné žádné nastavování naprosto spokojen....

no a další věc jsou pořádná sluchátka, věž (obvykle plno možností) nebo repráky se zesilovačem atd...
jinak pro lamy, mnohem lepší než tahat věci softwarově, je mít pořádnou aparaturu, to je pak vše super ;)

luisah

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 14 Dubna 2009, 15:07:50 »
nebo je tu Rhythmbox, který hraje tak, jak je písnička, já ho tedy používám a jsem z kvalitou jeho přehrávání v deafultu, není nutné žádné nastavování naprosto spokojen....

no a další věc jsou pořádná sluchátka, věž (obvykle plno možností) nebo repráky se zesilovačem atd...
jinak pro lamy, mnohem lepší než tahat věci softwarově, je mít pořádnou aparaturu, to je pak vše super ;)
Přesně tak. Taky používám rhythmbox - nikdy jsem nemusel nic "doštelovávat", solidní (ne super) 5.1 bedničky a absolutní spokojenost. Osobně jsem žádný rozdíl mezi Win a Lin neslyšel (a to už ve verzi 6.10) - možná jsem hluchej :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.