Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Natty 64b blbne flash  (Přečteno 1141 krát)

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
Natty 64b blbne flash
« kdy: 10 Června 2011, 08:05:59 »
Zdravím. Mám čerstvě nainstalovaný ubuntu natty 64b. Problikávají mě flash videa (nebo animace) nebo je místo kurzoru jeden velký čtverec, který vše překryje, na některých stránkách. Nainstaloval jsem pouze balík ubuntu-restricted-extras. Tady je screen:

Dá se to nějak opravit? Není to problém 64b verze flashe? Protože v 32b ubuntu mi to nedělalo. Rád bych používal 64b, protože mi příjde rychlejší a využiju celou mou paměť. Díky za reakce :).

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re: Natty 64b blbne flash
« Odpověď #1 kdy: 10 Června 2011, 09:02:08 »
Jo známý problém. Takhle krásně to blbne občas i u windows. Chybu spíš vydím ve Firefoxu jelikož Chromium to nezlobí a to používají společný Flash.
Opravit to ve Firefoxu jde následovně.
Stáhni a nainstaluj tento doplněk. https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/flash-aid/
Poté vpravo nahoře budeš mít ve Firefoxu takovou ikonku "F" tak na ní klikneš a vybereš Wizard mode, pak klikáš furt na Další, Další... nakonec se ti otevře terminál a do něj zadáš své heslo a po chvilce dostaneš v terminálu informaci o tom že můžeš terminál zavřít FINISHED! You can close this terminal and restart Firefox now. a vypni a zapni Firefox a je to.  ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

beer

• Host
« Odpověď #2 kdy: 10 Června 2011, 09:19:24 »
mne to dělá ve fullscreenu i Chrome.
pomáhá vypnutí compizu a přepnutí do xfwm4.

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
« Odpověď #3 kdy: 10 Června 2011, 10:44:49 »
Aha, já sem se s tím teda ve windows nikdy nesetkal. Díky moc, už to funguje jak má :).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.