Ahoj.
Tohle mi způsobilo fakt velké potíže

Měl jsem v Evolution nastaven RS plugin a nastaveny zdroje z webu katastrofy.com a blisty.cz. Velmi špatně to fungovalo, stáhlo mi to zprávy jednou na začátku a potom - až na jednu výjimku, kterou jsem nepochopil - už nikdy. Nezabýval jsem se tím, hlavně že to stahovalo maily. Jenže...
Po nějaké době jsem se rozhodl plugin odstranic, protože stahování trvalo příliš dlouho. Nejprve jsem odstranil stahovací účty RSS, takže RSS plugin - teoreticky - neměl co stahovat. Neustále se však při stahování pošty spouštěl a psal "Čekám..." (a čekal a čekal a čekal...) - netuším, na co. Začal jsem stahovací dialog v této fázi zavírat (mně se čekat nechtělo). Nakonec jsem celý plugin odstranil, a to tak, že jsem jej odznačil v seznamu pluginů v nastavení Evolution.
Od té doby mi Evolution dělá to, že mi stáhne maily ze schránky emaily a vymaže je. Nicméně v přijaté poště se mi nic neobjeví. Takže asi za pět posledních dní se mi nenávratně ztratila veškerá příchozí pošta.
Napište mi prosím někdo, co jsem udělal špatně. Neuvědomuju si, že bych někde chyboval.
Pokud náhodou je možné vyvolat ještě příchozí ztracené maily, prosím poraďte jak. Jinak jsem docela v háji

Pokud někdo máte nějakou šikovnou utilitku pro stahování RSS kanálů, tak taky můžete napsat.
Díky moc všem případným zachráncům.