Dobrý den. Na svém počítači jsem snadno spustil a dlouho používal 8.04. Kdyz jsem chtěl přejít na 8.10 tak live i plná instalace skončila tím, že jakákoliv akce zcela zahltí počítač a ten úplně zamrzne odhadem tak na 40-60s. Stačí na něco kliknou, třeba jen nahoře na liště, ani nemusím nic spuštět. prostě cokoli chci aby udělal, ma odezvu kolem minuty. zamrznutí je úplné, nejedou ani blikající kurzory, ani numlock, neaktualizuje se zobrazení zatížení systému, a příkaz top taky nic. Pokud už top spustím, píše mi Xorg a podobně a klidně se pořád aktualizuje, ale stačí jen kliknout na Places (třeba) a vše hned zamrzne. Akorát po zormrznutí něco strašně rychle projede TOPem, na sledování systému se dokreslí vybarvený obdélníček a zase vše funguje normálně do dlašího kliknutí. Když nad ikonky jen nadjedu myší, tak se normálně probarví, a se systémem to nic nedělá, musím kliknout. Jo a při spuštění to najede do pracovní plochy, ale myší to začne hýbat a reagovat až tak za 20 minut.
Myslel jsm že je to jen chybička 8.10, ale 9.04 mi to dělá také, tak to asi není normální. V 8.04 vše funguje jak má.
Můj počítač Deska asus k8n, grafika rage 128 procesor ani nevím AMD athlon 3000 asi
Můžete mě prosím aspoň nasměrovat, kde hledat chybu?
Děkuji