Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: smazani/nepouzivani nastaveni programu  (Přečteno 1324 krát)

mikk

• Návštěvník
smazani/nepouzivani nastaveni programu
« kdy: 15 Května 2009, 19:08:12 »
dobry den panove.. co se mi to nestalo (tedy stalo.. ale vite jak :O) ): po jednom spusteni, bez zjevneho duvodu (nic jsem neinstaloval, neupdatoval ani nic podoneho mi najednou nefuguji NEKTERA nastaveni opery.. treba emailovy klient se tvari jako by nebyl, pak nektera moje nastaveni exaile se smazala.. a nevim cim to je :-) prava souboru a spol.. dival jsem se na opravneni a vse by melo byt v poradku.. bohuzel ani nevim jak presne problem popsat, abych mohl googlit nebo neco podobne.. setrim si tedy mnoho hodin prace tim ze se zeptam, zda se to tu nekomu taky nestalo (pokud budete taky jen googlit, tak se nenamahejte, cist a psat umim.. jen kdyby tu uz nekdo takovej byl)

dekuji za odpoved
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
Re: smazani/nepouzivani nastaveni programu
« Odpověď #1 kdy: 15 Května 2009, 20:23:59 »
co treba problem hardisku? (zkus smartctl -a /dev/sdx)

nebo nejake osklive vypnuti systemu?

nedela vlastne opera nejake logy? (operu nepouzivam, jen hadam)

jinak, obcas se hodi nastaveni takovychto aplikaci zalohovat - kdyz se neco podela tak opravovani/znovu nastavovani je opruz (coz ty ale ted uz asi vis...)
« Poslední změna: 08 Června 2009, 18:12:49 od MacHala »
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

mikk

• Návštěvník
Re: smazani/nepouzivani nastaveni programu
« Odpověď #2 kdy: 16 Května 2009, 23:42:18 »
jn vim.. ja jsem uz vyzkousel prakticky vse, vcetne toho co rikas.. nic nepomohlo.. tak jsem si uvaril hrnec kakaa a jedno odpoledne na to vyclenil.. uz je vse ok :-)
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.