Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: CS 1.6 ve hře  (Přečteno 1884 krát)

easywaytocash

• Návštěvník
CS 1.6 ve hře
« kdy: 29 Května 2009, 01:10:15 »
Zdravím, po úspěšné instalaci wine a counter strike 1.6 hru spustím, ale když se napojím kamkoliv tak se mi sekne grafika, nevíte čím to je?

Mám INTEL Core 2 DUO, Geforce 7600 GT, 2 GB ram...

Ubuntu 9.04
Díky moc!

jenikosft

• Aktivní člen
  • *
Re: CS 1.6 ve hře
« Odpověď #1 kdy: 02 Června 2009, 20:15:42 »
To může mít spoustu důvodu, chce to výpis z terminálu.... Můžeš to zkusit nainstalovat přes PlayOnLinux.... http://playonlinux.com/en/

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 02 Června 2009, 20:32:41 »
Chybí Ti ještě jeden balíček... Ono ho Wine někdy nabídne při požadavku hry, někdy ne. Jak jen se jmenoval? :)
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

soudruh

• Aktivní člen
  • *
  • Na Linuxu se stále učím...
« Odpověď #3 kdy: 02 Června 2009, 20:37:52 »
Chybí Ti ještě jeden balíček... Ono ho Wine někdy nabídne při požadavku hry, někdy ne. Jak jen se jmenoval? :)
Bejvá to wine-gecko, ale to wine instaluje už automaticky při vlastní instalaci.
Xubuntu 12.10@fermium; Ubuntu 12.04@mandelevium; Android 2.3.3@nobellum; Ubuntu 9.04@lawrencium; FreeNAS@rutherfordium; Xubuntu 12.04@dubnium

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 02 Června 2009, 20:46:30 »
Vždycky jsem instaloval Wine se splněnými závislostmi. A pokaždé mi pro CS něco chybělo. Jeden pitomej balík. Myslím, že gecko buď nemá nebo je to jinej balík.

jaký máš příznaky?
Hra se spustí...přihlásíš se ke hře..hra se loaduje a potom se ukáže seklá grafika?

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

soudruh

• Aktivní člen
  • *
  • Na Linuxu se stále učím...
« Odpověď #5 kdy: 02 Června 2009, 20:52:49 »
Vždycky jsem instaloval Wine se splněnými závislostmi. A pokaždé mi pro CS něco chybělo. Jeden pitomej balík. Myslím, že gecko buď nemá nebo je to jinej balík.

jaký máš příznaky?
Hra se spustí...přihlásíš se ke hře..hra se loaduje a potom se ukáže seklá grafika?
U mě se hra "zapne" zvuk běží, ale když v menu kliknu na cokoliv, tak se vypne
Xubuntu 12.10@fermium; Ubuntu 12.04@mandelevium; Android 2.3.3@nobellum; Ubuntu 9.04@lawrencium; FreeNAS@rutherfordium; Xubuntu 12.04@dubnium

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #6 kdy: 02 Června 2009, 22:07:12 »
Aha tak to bude chyba jinde.
Zkus jinou verzi Wine..klidně starší.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.