Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ssh v shell scriptu bez interaktivity a key-pair? [vyřešeno]  (Přečteno 1755 krát)

dave2008

• Návštěvník
Ahoj,
mam jiz dlouhodobe problem s provadenim jednoduchych prikazu na vzdalenych serverech. Jedna se cca. o 200-300 serveru. Pripojeni je mozne pomoci ssh ci telnetu. Vse po zabezpecene siti. A co je podstatne nelze pouzit key-pair. Jednak administraci systemu zajistuje nekdo jiny. Ucet pod kterym se hlasim umoznuje beznou udrzbu a spousteni potrebnych scriptu apod.

Potrebuji vse spoustet davkove ze sriptu. To lze pomoci ssh ovsem neinteraktivne bez zadavani hesla. Klidne muze byt zapsano v citelne podobe ve scriptu.

Vite nekdo jak poradit? Napr. pod win by to slo pomoci plink u putty, ale nenasel jsem putty pro linux a co jsem nasel neslo zkompilovat (a byla to takova divocina, openssh by bylo lepsi)

Diky moc
« Poslední změna: 07 Června 2009, 08:00:24 od kiklhorn »

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: ssh v shell scriptu bez interaktivity a key-pair?
« Odpověď #1 kdy: 06 Června 2009, 14:01:37 »
putty je přímo v repozitářích ubuntu  :o
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

dave2008

• Návštěvník
Re: ssh v shell scriptu bez interaktivity a key-pair?
« Odpověď #3 kdy: 06 Června 2009, 20:45:57 »
Diky vsem. Jak putty tak expect mne uspokojuji. Putty jsem nakonec nasel a expect jdu ted studovat.
Jeste jednou dikas.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.