Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz Desktop  (Přečteno 1843 krát)

Bum

• Aktivní člen
  • *
Compiz Desktop
« kdy: 15 Června 2009, 15:45:58 »
Ahojte. Tak som si povedal, ze vyskusam tu vsade ospevovanu kocku a podobne efekty.
Myslim, ze mi funguje, ale mam otazku. Je normalne, ze mam prazdnu plochu? Teda stratili sa mi ikonky a veci co som mal na ploche. V ~/Pracovna Plocha/ su ale nezobrazuju sa.
A este jedna vec. da sa nejak vypnut prebiahane mysou na druhu plochu? Niekedy to dost otravuje ked chce clovek dat len nabok kurzor mysi aby nezavadzal.

aloisam

• Host
Re: Compiz Desktop
« Odpověď #1 kdy: 15 Června 2009, 18:23:47 »
nevím jestli ti to k něčemu bude, místo kostky mám dektop wall.. a tam to odškrtneš Edge flip pointer tzn
manažer nastavení compizu→desktop wallł→edge fliping

Bum

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 15 Června 2009, 18:50:02 »
No nepomohlo, lebo bola chyba u mna. Podla nejakeho navodu som si vlastne vypol plochu v gconf-editore ked som skusal rozne tapety na rozne plochy.
takze prve je vyriesene a este nejak zakazat prebiehanie mysou na dalsiu plochu.

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 15 Června 2009, 20:29:22 »
no výborně, ten můj návod se týká právě toho tvého druhého problému :) prostě v manažeru compizu najdi edge fliping ;)

Bum

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 15 Června 2009, 22:15:19 »
Cha Teba som nepochopil. Vyskusal som tvoj navod a fakt to bolo ono. Nasiel som to ale aj na tej kocke. Je to v rotation odkliknut hned prvu moznost. Super.
a tak sa vratim k prvej otazke. Je mozne mat rozne plochy aj s ikonkami? Popripade s roznymi ?

aloisam

• Host
« Odpověď #5 kdy: 15 Června 2009, 22:45:16 »
bohužel, nevím že by to šlo, ikony budeš mít na všech plochách stejný..

Bum

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 15 Června 2009, 23:01:22 »
A ide spravit to ze mas rozne pozadia+ikony? Mne sa dari zatial len rozne pozadia bez ikon.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.