Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem zobrazovania  (Přečteno 1083 krát)

kristoffko

• Návštěvník
Problem zobrazovania
« kdy: 26 Srpna 2009, 18:20:14 »
Čaute!
Mam taky maly problem a neviem ako nato. :( Vo firefoxe a taktiez v opere mi robi problem zobrazovanie niektorych stranok. Napr. arminvanbuuren.com Zacne ju  nacitavat normalne ale nakoniec mi vyskoci taky ako keby setric obrazovky, ktory bezi normalne  v pozadi stranky ale mne ho zobrazi na vrchu. Takze zo stranky nic nemam ... :( Podobne problemy zobrazovania mi robi aj na facebooku aj na inych strankach... Vedel by mi niekto poradit ako to opravit.? vopred dakujem :) Mam ubuntu 8.04 hardyho  mozilla je 3.0.15 opera 9.64

Šuohob

• Závislák
Re: Problem zobrazovania
« Odpověď #1 kdy: 26 Srpna 2009, 18:31:10 »
Zkus vypnout v prohlížeči flash a javascript a mrknout se na stránku znovu
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

kristoffko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 26 Srpna 2009, 19:45:37 »
No robil to ten javascript a stranka armina je teraz v poriadku.Ale zas na Face ten javascript chyba ! Da sa to nastavit tak aby som to nemusel stale vypinat a zapinat.???

Šuohob

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 26 Srpna 2009, 19:49:53 »
Kdyštak zkus ještě vyzkoušet jiný prohlížeč, řekněme epiphany, nebo konqueror (pro KDE, pokud ho nemáš, tak neinstaluj).
Je doplněk do firefoxu, jmenuje se NoScript, který ten javascript, flash atd. implicitně vypíná ale lze ho zapnout pro určité domény. Velmi užitečná věc. https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/722
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

kristoffko

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 26 Srpna 2009, 23:12:13 »
No nainstaloval som ten doplnok a je to v poho akurat ho treba zapinat pre vsetky stranky .... ale aj tak diky moc za pomoc som zas o nieco mudrejsi... :P Dik

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.