#!/bin/bashgnome-window-decorator & compiz --replace gconf decoration wobbly fade minimize cube rotate zoom scale move resize place switcher &
Zdravim, xgl spustam nasledovnym skriptom:Kód: [Vybrat]#!/bin/bashgnome-window-decorator & compiz --replace gconf decoration wobbly fade minimize cube rotate zoom scale move resize place switcher &a nefunguje mi priesvitnost okien. Zda sa mi, ze by sa to malo menit Alt+scroll na mysi (skusal som viacero kombinacii), ale mne to nefunguje. Ostatne veci mi funguju - 3D plocha, gumove okna ...Dakujem za radu!
gnome-window-decorator & compiz --replace gconf
Zdravim! Konecne sem to rozbehal!!! Ale zatim par problemu....3 dotazy.1.Jak mam udelat, aby se mi prikaz gnome-window-decorator & compiz --replace gconf spustil hned pri startu a ja ho nemusel poustet rucne.2. Kde zmenim nastaveni compizu, popr. jak to udelat abych ho menil pomoci Systém->Volby->Compiz Setting Manager, ktery jsem si nainstaloval.3. Kde sezenu seznam vsech efektu, abych vedel co a jak nastavit.Diky!
#!/bin/bashif ps -A | grep -e "compiz$" > /dev/null; then killall gtk-window-decorator metacity --replace &else if ps -A | grep -e "Xgl$" > /dev/null; then /opt/Xgl/bin/gtk-window-decorator & /opt/Xgl/bin/compiz --replace --use-cow gconf & xmodmap -e "keycode 22 = BackSpace Delete" fifi
no, to je jedno. Beha mi to, vyber pluginu mam natvrdo napsan v mem startovacim, skriptu, a nastaveni X mi taky beha. Jediny co mi ted ale dost vadi je, ze pri vypinani se mi v okne neobjeví tlačítka restartovat a vypnout. Nevíte co s tim?
Xgl proste nebezi, protoze kdyz ten skript spustim tak mi to vypise tohleXGL Absent, assuming AIGLXcompiz: No composite extension