Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problém s Wine-Doors  (Přečteno 1333 krát)

JaroslavH

• Návštěvník
problém s Wine-Doors
« kdy: 15 Června 2009, 23:15:54 »
Ubumtu mám nainstalované asi týden. Takže jsem začátečník. Budu vděčný za každou radu.

Nainstaloval jsem si přes distr. kanály Wine Doors 0.1.3, Ubuntu mám 9.04

Po spusštění wine-doors se mi v programu nenabídne žádná aplikace k instalaci. Přes terminál dostanu následující chybové hlášení:

Kód: [Vybrat]
$ wine-doors
Started logging session
/usr/share/wine-doors/src/utils.py:7: DeprecationWarning: the md5 module is deprecated; use hashlib instead
  import md5
Checking wine drive: /home/eliasm/.wine/

gzip: /home/eliasm/.wine-doors/packlists/Applications.xml.gz: not in gzip format
Error: Could not find packlist /home/eliasm/.wine-doors/packlists/Applications.xml

gzip: /home/eliasm/.wine-doors/packlists/System Base.xml.gz: not in gzip format
Error: Could not find packlist /home/eliasm/.wine-doors/packlists/System Base.xml

gzip: /home/eliasm/.wine-doors/packlists/Games.xml.gz: not in gzip format
Error: Could not find packlist /home/eliasm/.wine-doors/packlists/Games.xml

gzip: /home/eliasm/.wine-doors/packlists/Libraries and Fonts.xml.gz: not in gzip format
Error: Could not find packlist /home/eliasm/.wine-doors/packlists/Libraries and Fonts.xml

Poradí mi někdo, kde mám co ještě nastavit a doinstalovat, aby to začlo chodit?

Předem díky za ochotu.

Iljusin

• Aktivní člen
  • *
Re: problém s Wine-Doors
« Odpověď #1 kdy: 16 Června 2009, 08:29:23 »
Podle toho co se píše na webu Wine Doors, tak správce serveru neměl prachy na jeho provoz a repozitáře s aplikacemi byly tudíž nedostupné. Teď je sice na stránkách zpráva, že už byl provoz obnoven, ale bohužel, adresy repozitářů jsou stále nefunkční. Třeba je to jen nějaký dočasný výpadek.

JaroslavH

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Června 2009, 09:03:41 »
Podle toho co se píše na webu Wine Doors, tak správce serveru neměl prachy na jeho provoz a repozitáře s aplikacemi byly tudíž nedostupné. Teď je sice na stránkách zpráva, že už byl provoz obnoven, ale bohužel, adresy repozitářů jsou stále nefunkční. Třeba je to jen nějaký dočasný výpadek.

aha, asi máš pravdu. díky.

M.iss

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 11 Srpna 2009, 15:29:35 »
Mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi Wine, Wine HQ a Wine Doors? potřebuji všechny 3 nebo stačí jedno z toho

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.