Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Proc jsem zatim skoncil s Ubuntu  (Přečteno 2147 krát)

Bearnsdorf

• Návštěvník
Proc jsem zatim skoncil s Ubuntu
« kdy: 15 Ledna 2010, 12:30:46 »
Po ne zrovna vhodnem povelu mi po opetovnem restartu nenabehlo Ubuntu 9.10. Potreboval jsem ozivit zavadec. Podle nejakych anglickych stranek, kterym jsem moc nerozumel se mi to nepodarilo.

Vzhledem k tomu, ze jsem mel stazene ruzne aktualizace, programy atd a predstavil jsem si tu kalvarii to opet stahovat na mem "rychle" pripojeni, jsem se vratil k mandrive, kde mam alespon jistotu, ze pokud mi neco spadne, tak vlozim instalacni DVD, spustim aktualizaci, vytvori mi to novy zavadec, prekontroluje balicky a do datove casti vubec nesaha, i kdyby instaloval nove mandrivu.
Snad se k ni nekdy vratim, ale radeji ke Kubuntu(nema pry ale tak kvalitni programy jako ubuntu), Gnome mi nejak neprirostlo k srdci. Takze nadale bude instalacka v hernim supliku, ale ne v tom nejhorejsim. Snad, pokud v nove verzi upravi ..buntu svou instalacni filozofii, vychytavky a programy ma dobre.
Diky vsem za pomoc pri uceni noveho op.systemu.
Kdyby se briza nestydela, tak hori i pod vodou.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Proc jsem zatim skoncil s Ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 15 Ledna 2010, 12:40:57 »
A za ten příkaz, kterým sis to po*ral se stydíš? :)
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Bearnsdorf

• Návštěvník
Re: Proc jsem zatim skoncil s Ubuntu
« Odpověď #2 kdy: 15 Ledna 2010, 13:17:29 »
Nestydim, spise mne to stve.

Bude to asi shoda nahod. Disk byl 5 let stary, se kterym jsem mel jiz drive problemy. Po laborovani s prepisem nefunkcni flesky(rady z abclinuxu) a me chybe se na HD zapisoval soubor pres 8Gb(same 0).
Po jeho smazani(ale nemuselo to byt tim) se restart uz nepovedl. Takze neodchazim kvuli ubuntu jako takovemu, ale proto, ze neumi jednoduse opravit zavadec, a i kdyz jsem spustil Live CD a pokousel grub obnovit, tak jsem byl neuspesny.
Kdyby se briza nestydela, tak hori i pod vodou.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.