Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Mozilla Firefox - tuhne  (Přečteno 3504 krát)

plusik

• Aktivní člen
  • *
Mozilla Firefox - tuhne
« kdy: 14 Listopadu 2008, 10:11:00 »
Dobrý den,

mam nainstalovany ff tutoi verzi:  Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092510 Ubuntu/8.04 (hardy) Firefox/3.0.3, pomerne casto se mi stava, ze mozila tuhne...neda se psat, nacita neuveritelne pomalu, nebo nacte cast stranek a pak celkem dlouhou dobu nacita, coz bych pripsal na vrub tomu tuhnuti. Nekde tady jsem se docetl, ze by mozna mohlo pomoct vymazat skryte soubory v "home"...no jo jenze nedari se mi je najit, neb jsem jeste zacatecnik., a tak nejspise nekde blbe cumim a pod.
dikes

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
Re: Mozilla Firefox - tuhne
« Odpověď #1 kdy: 14 Listopadu 2008, 10:24:45 »
Skryté soubory najdeš tak, že si vlezeš do "domovské složky" a zmáčkneš ctrl+h. Pak třeba psaním "mozilla" najdeš onu složku, ve které je uloženo nastavení (včetně záložek, historie atd.)

Mě firefox v intrepidu občas ale taky tuhne (v HH byla ok). A smazáním těch skrytých souborů se opravdu nic nevyřešilo.
« Poslední změna: 14 Listopadu 2008, 10:26:20 od Ender Wiggin »
Xubuntu 12.04

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 14 Listopadu 2008, 12:51:23 »
díkes..ano nezdá se , že by to pomohlo...no a co s tím, asik nic viď?

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 14 Listopadu 2008, 13:32:21 »
Já nevím co s tím, ale obávám se, že chyba nebude  ve firefoxu :(
Xubuntu 12.04

igst

• Host
« Odpověď #4 kdy: 14 Listopadu 2008, 13:51:28 »
Tuhnutí FF 3.0.3 v II u mě způsobovala kombinace flash pluginu (ofic od Adobe) a zvukového ovladače. Odinstaloval jsem PulseAudio, všechno nastavil na Alsu a od té doby mám pokoj.

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 14 Listopadu 2008, 15:19:03 »
Co se stane, když odinstaluju pulse (jednou mi zatěžovalo 50% procesoru asi dve minuty, nevim proc, ale nehral mi zvuk)? Ono si s  sebou vezme jeste neco okolo ne? A jake baliky to jsou? rad bych se toho zbavil... diky
Xubuntu 12.04

igst

• Host
« Odpověď #6 kdy: 14 Listopadu 2008, 18:18:18 »
Vezme s sebou nějaké další balíky, které patří pouze k pulse. Jediný trochu pro začátečníka "strašidelný" balík, který se taky musí odinstalovat je ubuntu-desktop, ale to je pouze meta balík. Nemělo by to mít na funkci vliv :)

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 15 Listopadu 2008, 12:54:16 »
No, pro mě, jako začátečníka to byl skutečně hodně strašidelný balík;) Chtěl jsem si pulse odinstalovat někdy ještě v HH, ale říkal jsem si, no, bez ubuntu-desktopu bych už toho moc neudělal...
Xubuntu 12.04

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 25 Srpna 2009, 16:11:02 »
tak po delší době se hlásím opět o slovo...nevím čím to, ale asi opět mi začala ta mozilla tuhnout..strejda gůgl mi moc nepomohl (hlavně jsem našel svoje vlastní vlákno :-))..o co jde..zvuk v přehrávači jde v pořádku, ale video se na chvilku vždi sekne a stejně tak i pasní...pak se samo dopíše...tak u toho psaní by mi to nevadilo,ale to vydeou mě fakt kaká...nevíte nebo nesetkal jste se někdo s něčím podobným??

plusik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #9 kdy: 21 Září 2009, 09:42:44 »
Jak se zdá tak..žádný pokrok, a nebo to tuhne jenom mě :-), teď mám verzi 3.0.14 a vzhledem k tomu, že když jsem tento problém začal řešit poprvé..tak jsem měl verzi uplně jinačí (staší)...další takový malý poznatek je, že po čerstvé instalaci to jde krásně..pak přijde pár, aktualizací a začne to blbnout...no kdyby přecijom někoho něco napadlo (kromě té odinstalace Pulse a vymazání skrytých souborů)...byl bych Vám velice vděčný

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.