Zatim se tim zabývám jen na zkoušku. Hlavní problém totiž je aby to fungovalo jednoduše. ženský totiž odmítaj používat vše,co nelze zapnout jednim knoflíkem. (snad kromě poklopce)

Už satelitní PVR je na hranici použitelnosti a po roce ještě stále dělám manuál po telefonu. Jde mi tedy o to aby to po zapnutí nabootovalo rovnou XBMC a v televizi naskočila jeho hlavní obrazovka. Pak už je to myslim supr jednoduchý a všechny multimedia pod palcem. Bootoval bych to nejradši z obrazovky,kde volim mezi XP a ubuntu,ale flashka taky neni k zahození. Pod XP to sice funguje uspokojivě,ale kvuli dětem nesmí jít PC zapnout bez hesla,ale jako MMC by to jít mělo. Do budoucna bych chtěl malý domácí server,který bude z připojených tunerů streamovat multiplexy,nebo uložený média po síti,zvládne nahrávat pořady a to nezávisle pro každýho uživatele v domě. Tohle beru jako seznamovací záležitost a dozvim se jak to přijmou moje ženský.

Koukal jsem taky na nastavení knopixu,ale vzhledem k tomu,že jde o livedisk by to nepomohlo ani kdybych věděl kde mám ty příkazy zadat.Musel bych to nejspíš dělat pokaždý. Pokud to tedy nefunguje samo, je to pro muj účel nepoužitelný. I tak díky.