Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: přehrávání videí z foťáku  (Přečteno 1324 krát)

BartuT

• Návštěvník
přehrávání videí z foťáku
« kdy: 20 Listopadu 2009, 21:07:24 »
Zdravim. Mám problém s přehráváním videí z foťáku Panasonic DMC-TZ2. Video mi běží normálně, ale nejde přehrát zvuk. Takto je to v BS Playeru nepo ve WMP. Když zkusim video přehrát v Media playeru clasic, tak zase neběží video, ale jenom zvuk. Zde mi to napíše chybu ve stahování kodeků. Přitom jsem si kodeky stáhl nové. Používám Codec Pack All in 1 6.0.3.0.
Nevím jak je to možné. Dříve mi videa běžela normálně i se zvukem. Tohoto jsem si všiml až po přeinstalování windows.
Myslim si, že s kodekama by problém být neměl, protože filmy mi jdou přehrávat bez problému.

Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Děkuji za každou radu. Bártů.

NoWin

• Host
Re: přehrávání videí z foťáku
« Odpověď #1 kdy: 20 Listopadu 2009, 21:29:52 »
Zdravim. Mám problém s přehráváním videí z foťáku Panasonic DMC-TZ2. Video mi běží normálně, ale nejde přehrát zvuk. Takto je to v BS Playeru nepo ve WMP. Když zkusim video přehrát v Media playeru clasic, tak zase neběží video, ale jenom zvuk. Zde mi to napíše chybu ve stahování kodeků. Přitom jsem si kodeky stáhl nové. Používám Codec Pack All in 1 6.0.3.0.
Nevím jak je to možné. Dříve mi videa běžela normálně i se zvukem. Tohoto jsem si všiml až po přeinstalování windows.
Myslim si, že s kodekama by problém být neměl, protože filmy mi jdou přehrávat bez problému.

Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Děkuji za každou radu. Bártů.
Tady je zřejmě někdo z nás dvou natvrdlej a já to nejsem. Proč sem píšeš dotaz, kterej se tejká úplně jinýho systému, než pro kterej je tohle fórum určeno?! Tohle je fórum pro ubunťáky (a ostatní uživatele OS rodiny GNU/Linux), ne pro ten zbytek!
Je mi líto, ale v tom Ti neporadím, mně osobně přehrávání videí z mýho DMC-FZ8 nedělá žádný problémy.
Jediný, s čím Ti poradím je, že bys mohl zkusit přehrávač VLC (odkaz ke stažení najdeš na www.videolan.org).
« Poslední změna: 20 Listopadu 2009, 21:34:36 od Roman Horník »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.