Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: cairo-dock  (Přečteno 1814 krát)

Ralen

• Návštěvník
cairo-dock
« kdy: 14 Listopadu 2009, 18:52:45 »
Dobrý den, mám několik problémů s cairo-dock
1. Potřeboval bych nějak udělat, aby byl pořád navrchu. Problém je, že jej mám na kraji a když kliknu na lištu, tak se schová za ni a já abych se k němu dostal, tak musím schovat lištu (což je dost nepraktický). Tedy nějak udělat, aby byl pořád nad lištou.
2. Další problém je indikátor aktivních spouštěčů, mám skin ve kterym mají ikonky spuštěných programů takové modré podsvícení, problém nastane, když přesunu dock do horní části obrazovky - celé se to nějak rozhodí a obrázek jenž má dojem modrého podsvícení vytvářet je mimo (což vypadá nepěkně). V nastavení jsem dokonce našel možnost, kterou je to možné upravit (indicators > indicator of active luncher > vertical offset), jenž nejnižší hodnota, kterou je tam možno nastavit je -10, což je pro mě nedostačující, dá se to nějak obejít?
3. A poslední můj problém je s shortcuts, když totiž kliknu na nějakou složku bez toho aniž bych předtím někdy spustil nautilus, tak se nic nestane, musím kliknout ještě jednou něž se složka otevře, ale pak se otevře hned dvakrát.
Předem dík za jakýkoliv užitečný rady. :)
Guayadeque - nejlepší hudební přehrávač pro linux.

ladarozan

• Stálý člen
  • **
Re: cairo-dock
« Odpověď #1 kdy: 14 Listopadu 2009, 19:07:04 »
Volby se dají najít po kliknutí pravým tlačítkem na některou ikonu v liště cairo-docku a dále volbou Cairo-dock - configure a dále na Accessibility
AMD A4-5300, Hauppauge HVR-4000, Ubuntu 12.04, Windows 8
-Tablet Protab26 a Toshiba AT10 Android 4.3.1
-Asus EEE1000H,WinXP

Ralen

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 14 Listopadu 2009, 20:54:57 »
nj ale to neřeší žádnej z mejch problémů

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #3 kdy: 15 Listopadu 2009, 00:40:14 »
Co se týká 1. bodu, zkusil bych dock spouštět s přepínačem -a, viz man cairo-dock. V ostatním ti asi nepomůžu.

Ralen

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 15 Listopadu 2009, 01:29:26 »
Co se týká 1. bodu, zkusil bych dock spouštět s přepínačem -a, viz man cairo-dock. V ostatním ti asi nepomůžu.
Díky moc, to pomohlo, takže bod 1 vyřešen :) , teď ještě ty zbývající dva.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.