Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox zamrzne při autoscrollu  (Přečteno 772 krát)

LuciusMare

• Závislák
Firefox zamrzne při autoscrollu
« kdy: 16 Listopadu 2009, 14:44:37 »
Zdravím,mám tu problém.Když projíždím stránku a kliknu na ní prostředním tlačítkem,zapne se mi autoscroll, ale hned po té firefox a vlastně celé buntu zamrzne.Pomalu se mi to scrolluje,okno zšedne (Příznak že aplikace neodpovídá) ale jinak systém funguje; mám na mysli,když najedu myší na nějaké minimalizované okno tak se mi normálně zobrazí popisek,gify na stránce poskakují a hejbají se...Stává se mi to jen u složitějších stránek,třeba u delších stránek fóra.Dřív mi fungovalo přepnout do ctrl-alt-f1 konzole a zabít tam firefox ale teď už ani to.Vypadá to jako kdyby mi firefox zachytil všechny vstupy a dělal si s nima co chce >:(
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Firefox zamrzne při autoscrollu
« Odpověď #1 kdy: 16 Listopadu 2009, 16:15:19 »
Ani když počkáš třeba minutu tak to neskočí do konzole? Zkus ho spouštět s nižší prioritou.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

NoWin

• Host
Re: Firefox zamrzne při autoscrollu
« Odpověď #2 kdy: 16 Listopadu 2009, 17:11:30 »
Mně se stává něco podobnýho- scrolluje to, ale hodně pomalu, přičemž mi to zatěžuje 1 jádro CPU na 100%. Divný je, že se mi to stává akorát na tomhle fóru. Pravděpodobně za to můžou avatary některých uživatelů, jejichž skutečný rozměry jsou zbytečně příliš velký.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.