Dobrý den. Nedávno jsem upgradoval Ubuntu z JJ na KK. Už předtím se mi občas stalo, že když jsem přepínal mezi plochami (otáčení v compizu), tak se mi rozhodil obraz (lišty , okraje lišt atd...). Pokud jsem dal suspend, systém se vrátil do normálu (jen např. na okrajích lišt zůstaly nějaké vadné pixely...). Po upgradu na 9.10 ale nastalo několik dalších problémů. Občas se rozhodí písmo (viz příloha). Písmo je pak rozhozené naprosto všude, (firefox, názvy na lištách, nezkoušel jsem text. editory, v terminálu je stejný problém), jediné kde je to ok je když se přes evince podívám na nějaké pdf (asi i jiné formáty, nezkoušel jsem). Tam jsou všechny ovládací prvky rozhozené, text je v pořádku, ale při scrolování se nenačítá, nebo jen velice pomalu (trvá to, pak se občas objeví kus textu). Pokud shodím program na lištu a pak z5, zobrazí správně. Druhá věc, která se stává je to, že obrazovka začne problikávat... Buď se Ubuntu zasekne celé, nebo se rozhodí obraz tak, jak můžete vidět na další příloze. Navíc se pak systém občas zasekne. Problikávání je hlavně na začátku, pak jen občas. Třetí věc se mi stala včera - na obraze se mi začali objevovat červené pixely, které problikávaly obrazovkou. Teď jsem přišel na to, že když scroluji ve firefoxu (je podělaný obraz), tak postupně přibývají chyby. Po pohybu myši v text area většína chyb zmizí, na zbytku zůstane. Když jsem dal printscreen, systém se zasekl na několik s, pak se spravila většina chyb ve ff a na printscreenu již nebyly vidět.
[attachment deleted by admin]