Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Restart GNOME po zmene listy  (Přečteno 1884 krát)

zer01

• Návštěvník
Restart GNOME po zmene listy
« kdy: 30 Října 2006, 09:27:18 »
Zdravim, zmenil jsem si listu v gnome a po te zmene mi naskocila prihlasovaci obrazovka, jakmile se prihlasim a dostane se nacitani k te liste tak se mi to zase vrati na prihlaseni  na potreti se sekne PC, stacilo by mi nejak se dostat k puvodnimu nastaveni nebo k memu poslendimu mam GNOME 2.16 a ubuntu 6.10 to je asi jasne, dik za kazdou radu, jinak se vsadim ze kdyz udelam noveho usera tak to pojedem v rootovi to jede v poho, jen mam potis s tou listou, kdyby nekdo vedel tak prosim piste. zatim dik 01

Vojtin

• Host
« Odpověď #1 kdy: 30 Října 2006, 16:17:56 »
Nepíše ti hlášku, že panel už běží, nebo, že sezení bylo kratší než 10 vteřin? Pokud ano smaž si v /home/user/.ICEAuthority a Xauthority možná ještě DCOPServer.... snad to pomůže. Jo a v linuxu neni lišta, ale panel ;)

zer01

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2006, 03:19:30 »
pravda, panel, ne nepise to nic, proste se to pokazde vrati na login screen, ok zkusim to snad to pomuze, nerad bych si delal novy ucet, a vse znovu nastavoval.....

zer01

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Listopadu 2006, 07:47:42 »
tak jsem to zkusil, ale nasel jsme jen /home/user/.ICEAuthority, jinak ty dalsi dva jsem tam nemel, po smazani to nepomohlo, ten panel je tam porad tak jak sem to pos**l. pls HELP HELP

zer01

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 03 Listopadu 2006, 20:16:22 »
RESENI:

pokud se to nekdy nekomu stane tak staci z ~/.gconf/apps smazatnebo presunout  adresar panel

tim se pri novem prihlaseni nacte default panel, pak uz jen vyvarovat se stejne chyby :-)

jsem moc rad ze jsem na to prisel

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.