Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Defaultni krusader kde4  (Přečteno 1247 krát)

sanchez

• Návštěvník
Defaultni krusader kde4
« kdy: 18 Ledna 2010, 21:22:31 »
Zdar, jak mám vytvořit spouštěč krusaderu, aby mi např. při kliknutí na připojenou flashku přes tray se připojila a zobrazila se třeba v levém okně? Když jednoduše nastavím krusader jako defaultni filebrowser, tak se mi prostě otevře.
Dik

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
Re: Defaultni krusader kde4
« Odpověď #1 kdy: 20 Ledna 2010, 10:37:41 »
K tvému účelu slouží parametry --left a --right, takže např: chci, aby se v levém panelu otevřel flash disk, v pravém složka "zaloha", do které budu třeba ukládat data z flash...

Příkaz:
Kód: [Vybrat]
krusader --left=/media/disk_usb --right=~/zaloha
Je vhodné mít svůj USB disk pojmenován, aby měl stále stejný název, tím se pak dá vytvořit univerzální spouštěč do panelu, případně na plochu.

zbytek se dá vyčíst viz "krusader --help"
« Poslední změna: 20 Ledna 2010, 10:39:50 od On »
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10
Být posledním nevadí, ale nikdy nesmíte být poslední dvakrát po sobě - Iacocca

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 20 Ledna 2010, 11:06:35 »

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

sanchez

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 21 Ledna 2010, 12:06:37 »
K tvému účelu slouží parametry --left a --right, takže např: chci, aby se v levém panelu otevřel flash disk, v pravém složka "zaloha", do které budu třeba ukládat data z flash...

Příkaz:
Kód: [Vybrat]
krusader --left=/media/disk_usb --right=~/zaloha
Je vhodné mít svůj USB disk pojmenován, aby měl stále stejný název, tím se pak dá vytvořit univerzální spouštěč do panelu, případně na plochu.

zbytek se dá vyčíst viz "krusader --help"
No jo, jenže mě by se právě líbilo, aby to tak šlo s jakoukoli flashkou, ci mp3, nebo i kartou. Jako myslím tím, jak mám v tray ikonku připojených zařízení, výchozí prohlížeč mám nastavený krusader, aby když kliknu na to zařízení přes tray, aby se mi prostě otevřelo v krusadru tak, jak bych předpokládal. Teď to funguje tak, že se prostě otevře Krusader s okny, které byly otevřené při poslední práci. Což chci, aby to tak zůstalo, když krusader spustím samostatně. Ale i tak dik:Drozhodně to není info k zahození.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.