Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine - jak doinstalovat podporu CUDA a DX 4.0 ?  (Přečteno 1505 krát)

ppromi

Wine - jak doinstalovat podporu CUDA a DX 4.0 ?
« kdy: 20 Února 2010, 07:30:27 »
Zdar, jelikož mám grafickou kartu, která podporuje Cuda a Direct Compute 4.0, tak bych jsem byl rád, kdyby to šlo nějak dostat do wine. Máte nějakou radu, pomocí čeho to tam dostat, nebo nějaký odkaz na návod ? Nejlépe tak pomocí nějakého programu jako winetricks ? Jen bych se nerad hrabal hodinu v konzoli ... :D
« Poslední změna: 20 Února 2010, 08:29:08 od ppromi »
Acer 5739G - Core2Duo 2.2Ghz, Nvidia GT240m, 4GB RAM, 640GB HDD
------
Jsem z RedHatího vejce. Desktop Fedora (Gnome), server CentOS.

ppromi

Re: Wine - jak doinstalovat podporu CUDA a DX 4.0 ?
« Odpověď #1 kdy: 20 Února 2010, 13:40:02 »
Bude stačit stáhnout CUDU od NVidie a už ve wine pojede automaticky ? A Direct Compute by měl být součástí nainstalovaného DX pomocí wine-tricks, je to tak ? (bylo mi to řečeno)
Acer 5739G - Core2Duo 2.2Ghz, Nvidia GT240m, 4GB RAM, 640GB HDD
------
Jsem z RedHatího vejce. Desktop Fedora (Gnome), server CentOS.

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
Re: Wine - jak doinstalovat podporu CUDA a DX 4.0 ?
« Odpověď #2 kdy: 22 Února 2010, 22:59:18 »
Zdar, jelikož mám grafickou kartu, která podporuje Cuda a Direct Compute 4.0, tak bych jsem byl rád, kdyby to šlo nějak dostat do wine. Máte nějakou radu, pomocí čeho to tam dostat, nebo nějaký odkaz na návod ? Nejlépe tak pomocí nějakého programu jako winetricks ? Jen bych se nerad hrabal hodinu v konzoli ... :D

Hodina v konzoli je jako lusknutí prsty, typuju to cca. na 4 hodiny+/-, když nepočítám škubání vlasů... O podpoře CUDA už tady někdo něco napsal a něco je i na root.cz, takže hezké čtení. Direct compute...není to nějak vázané na určitou věc od microsoftu? Hodně štěstí :D
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.