Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: U9.10 + Palm problém synchronizace  (Přečteno 900 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
U9.10 + Palm problém synchronizace
« kdy: 23 Února 2010, 09:38:57 »
Nastaveno vše standardně a každý pokus o synchronizace nejdříve 15-20 minut přenáší data a skončí hláškou na Palmu:

Citace
HotSync Problem
The connection between your handheld computer and the desktop was lost. Some of your data was NOT backed up. Please check your setup and try again.
OK

Zkoušel jsem to s rychlostí 56 i 115, zkoušel jsem pouze jednu agendu atd. Hláška vždy stejná. U 8.04 se to nedělo, ale nezobrazovala se zase dobře čeština (v Palmu to mám z historických důvodů v CP1250).
Nemáte tip, jak převézt data z palmu z CP1250 do ISO8859-2?
Díky za tipy.

U9.10
palmOne Treo 600
kolíbka:
USB
TimeOut: 2
Device: usb:

Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: U9.10 + Palm problém synchronizace
« Odpověď #1 kdy: 23 Února 2010, 11:42:33 »
Synchronizace začala fungovat nějak po několika pokusech sama, nevím, čím to je...

Prosím, nevíte, jak v Evolution zařídit, aby se při zobrazení kalendáře, pracovního týdne, zobrazovaly i Poznámky (vpravo dole) dle příslušní nastavené kategorie?
Při změně kategorie (například ze "soukrome" na "prace") se změní zobrazení v kalendáři, v úkolech, ale poznámky se zobrazují vždy všechny nezávisle na kategorii.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.